Bookmarks

    Tο πανέμορφο νησί της Θάσου επέλεξε ξανά ο ΑΣΕΑ Καβάλας για να διοργανώσει το 4ο προπονητικό Camp από τις 15 μέχρι τις 23 Αυγούστου. Τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών έχει αναλάβει ο προπονητής του ΑΣΕΑΚ, Ιωάννης Σταύρου. Μαζί του για 2η χρόνια θα είναι ο GEORGI DASKALOV (Προπονητής  Α1Βουλγαριας και πρώην ομοσπονδιακός).

     

    Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν διακεκριμένοι Έλληνες αθλητές για sparing partners (βοηθοί προπόνησης) και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αθλητές από το εξωτερικό. Το πρόγραμμα προπονήσεων θα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις τη μέρα με στίβο, ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, τακτικής και φιλικό πρωτάθλημα σε ομίλους και νοκ αουτ τη τελευταία μέρα του καμπ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της ομάδας (2510620755) και στο mail ttckavala@gmail.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του ποσού συμμετοχής πρέπει να γίνει μέχρι τις 30/7.

    2 Responses to “Tο πανέμορφο νησί της Θάσου επέλεξε ξανά ο ΑΣΕΑ Καβάλας για να διοργανώσει το 4ο προπονητικό Camp από τις 15 μέχρι τις 23 Αυγούστου”