Bookmarks

    Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης που φέρονται να είναι ιδιαιτέρα προβληματισμένοι αλλά και ενοχλημένοι από όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσαν απέσυραν σήμερα Παρασκευή (27/6) το ενδιαφέρον τους από το Α.Ο.Κ..

     

    Το «κερασάκι στην τούρτα» και στο «ποτήρι με το νερό που «ξεχείλισε» για τους ίδιους όπως έγινε γνωστό, αποτέλεσε η παραίτηση μέρους συγκεκριμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. κυρίως δε τα όσα τους καταλογίζει στο περιεχόμενο της γραπτής δήλωσης του και οι οποίοι να σημειώσουμε ότι καμία απολύτως ευθύνη δεν φέρνουν σε κανένα ζήτημα. Το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό αναμένονται αύριο Σάββατο (28/6) και μάλιστα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης να παραχωρήσουν και συνέντευξη τύπου και να μπούνε σε πολλές λεπτομέρειες.

     

    Οι ανακοίνωση που εξέδωσαν

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη αναφέρει τα εξής:

     

    – «Καβαλιώτισσες Καβαλιώτες Φίλαθλοι του ΑΟΚ

     

    1. Με αφορμή το κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί όλη την προηγούμενη βδομάδα και με αποκορύφωμα την χθεσινοβραδινή παραίτηση και της αιτιολόγησης της, περί αδιαφανών διαδικασιών ανάθεσης της ηγεσίας σε εμάς,

     

    2. Συνυπολογιζόμενο σε όλο αυτό και μια έντεχνη κλιμάκωση που Καλλιέργησε πιέσεις, απαιτήσεις και προσδοκίες που πλέον για εμάς και τα δεδομένα μας είναι μη διαχειρίσημα, Παραιτούμαστε απο την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΑΟΚ και τοποθετούμε τον εαυτό μας δίπλα στον ερασιτέχνη, αρωγοί και χορηγοί σε περίπτωση ανάληψης των ηνίων απο αυτόν. Η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη. Ευχαριστούμε όσους αποδέχτηκαν, αγκάλιασαν και έδειξαν εμπιστοσύνη, στην διαφορετική άποψη μας για την λύση του χρόνιου προβλήματος του ΑΟΚ, ιδιαιτέρως την πλειοψηφία του ερασιτέχνη που θεωρούμε πως κάνουν τα μέγιστα για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Συλλόγου».

     

     Με τιμή

    Αντωνίου – Λαζαριδης

    3 Responses to “Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης που φέρονται να είναι ιδιαιτέρα προβληματισμένοι αλλά και ενοχλημένοι από όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσαν απέσυραν σήμερα Παρασκευή (27/6) το ενδιαφέρον τους από το Α.Ο.Κ..”