Bookmarks

    Ο Χρήστος Παρασκευάς παρέμεινε στη θέση του προέδρου του Άρη Ακροποτάμου μετά τις εκλογές που έγιναν σήμερα Κυριακή (22/6). Θα έχει στο πλευρό του, στη νέα του θητεία, άλλους συνολικά είκοσι συνεργάτες οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παλιοί στις θέσεις τους και ήδη ξεκίνησαν προγραμματισμό για τη νέα πρόκληση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Άρη Ακροποτάμου έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Χρήστος Παρασκευάς

    Αντιπρόεδρος Α’: Γιώργος Τεπεγκιόζης

    Αντιπρόεδρος Β’: Αθανάσιος Γραβάνης

    Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Κωτούλας

    Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Παρασκευάς

    Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων: Πρόδρομος Καλκατζής, Κώστας Αδαλιαλής, Μάκης Καμπερίδης, Δημήτρης Ανδριώτης

    Έφοροι γηπέδου: Σταύρος Μακαρίδης, Σταμάτης Δεμιρτζής, Λάζαρος Ταβιτζόγλου

    Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χρήστος Γραβάνης

    Μέλη: Δημήτρης Βασιλειάδης, Δήμος Παρασκευάς, Ιωάννης Βρατίδης, Αθανάσιος Αζλής, Σήφης Ιωσηφίδης, Νίκος Λιόλιος, Χρόνης Γκαϊτατζής.

     

    Τέλος εποχής για τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο Άρης Ακροποτάμου, ο πρόεδρος του Χρήστος Παρασκευάς και ο Νίκος Καραμπετάκης πορεύτηκαν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, όλα τους απόλυτα πετυχημένα, δύο στην Δ’ Εθνική και φέτος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους  και παραμένουν φίλοι. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή του Άρη Ακροποτάμου ενόψει της νέας χρονιάς στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Είναι ο Παντελής Στυλιανού, ο Νίκος Αμανατίδης, ο Στέλιος Ιγνατιάδης και ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, όλοι τους με εμπειρία σε πάγκους. Η διοίκηση του Άρη Ακροποτάμου θα συζητήσει με όλους-χωρίς να αποκλείεται και νέα προσθήκη- και ακολούθως θα ανακοινώσει την απόφαση της.

    3 Responses to “Πρόεδρος και πάλι στον Άρη Ακροποτάμου ο Χρήστος Παρασκευάς ενώ τέλος εποχής για τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη”