Bookmarks

     

    Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το τουρνουά ποδοσφαίρου που πρόκειται να υλοποιήσει η Ακαδημία «Αθλητές-Ελπίδες» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/6) με την επωνυμία «Βασίλειος Σιδηρόπουλος». Πρόκειται για το 17ο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει ξεχωριστό ενδιαφέρον και η Ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλητές-Ελπίδες» στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσαν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για το συγκεκριμένο τουρνουά όσο και γενικότερα για της δραστηριότητες της Ακαδημίας.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αθλητές-Ελπίδες» περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1.Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι  να παρακολουθήσουν το 17ο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Βασίλειος Σιδηρόπουλος» που διοργανώνει η Ακαδημία μας το προσεχές Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014. Όλα από πλευράς οργάνωσης είναι έτοιμα. Είκοσι έξι διαφορετικά τμήματα υποδομής από 12 επιλεγμένες Ακαδημίες της γύρω περιοχής με 450 παιδιά, υπολογίζονται να παραβρεθούν στο Τουρνουά και να χαρίσουν για 2 ημέρες όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο το πρωί στα γήπεδα του Σταυρού για την κατηγορία Κ-11(2003-04) από τις 10:00 – 15:00 και στο γήπεδο του Πολυστύλου για την κατηγορία Κ-13 (2001-02) και Κ-9 (2005-06) από τις 10:00 – 13:00. Την Κυριακή όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Πολυστύλου (16:00-20:55). Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 21:00 στο γήπεδο του Πολυστύλου. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά είναι : 1) ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΠΙΔΩΝ, 2) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, 3) ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ, 4) ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, 5) ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, 6) ΠΑΟΚ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, 7) ΠΑΟΚ /ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ, 8) ΚΕΡΑΜΩΤΗ, 9) ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, 10) ΚΑΒΑΛΑ 2004, 11) ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, 12) ΠΑΟΚ / ΕΛΠΙΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ. Το Τουρνουά θα διαιτητεύσουν διαιτητές του Συνδέσμου Καβάλας. Για τις απονομές επίσημοι προσκεκλημένοι είναι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Καβάλας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ν. Καβαλας και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας.

     

    2.Έγινε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Μπαμπίνι (2007-08) που διοργάνωσε η Ακαδημία μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Σταυρού. 8 ομάδες με πάνω από 100 παιδάκια για 3 ώρες διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο, σε ένα τουρνουά χωρίς σκοπιμότητες αφού δεν υπήρχε βαθμολογική κατάταξη. Οι ομάδες που πήραν μέρος στο Τουρνουά ήταν : 1) ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΠΙΔΩΝ, 2) ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, 3) ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, 4) ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. 5) ΠΑΟΚ / ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ, 6) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, 7) ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, 8) ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ. Το Τουρνουά ήταν αφιερωμένο ενάντια στη βία και στο ρατσισμό που παρατηρούνται στα γήπεδα. Αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν σε όλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

     

    3.Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης του PITSAS CAMP θα φιλοξενηθούν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας για πέντε μέρες από τις 21-26 Ιουνίου. Μ’ αυτό τον τρόπο σκοπεύουμε να κλείσουμε τη χρονιά ευχάριστα συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία.

     

    4.Στις 30 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της Ακαδημίας για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Την τελευταία μέρα θα γίνει ο απολογισμός και θα αποδοθούν τα ατομικά δελτία προόδου των ποδοσφαιριστών καθώς και οδηγίες για τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού.

     

    5.Την 1η θέση κατέκτησε το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας στο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014. Η ομάδα του Διονύση Μουτάκη παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να τερματίσει πρώτη σε σύνολο 6 ομάδων.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

    1) ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ – ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ  4-2 (Τσιτσιλικάκης, Ντουρτμές (2), Γλεντίδης)

    2) ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ 2-0 (Μελισσόπουλος, Γλεντίδης)

    3) ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 1-0 (Γλεντίδης)

    4) ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ – ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 3-0 (Ντουρτμές (3))

    5) ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ – ΑΟΚ 1-1 (Μούτσα)

     

    5 Responses to “Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το τουρνουά ποδοσφαίρου «Βασίλειος Σιδηρόπουλος» που διοργανώνει η Ακαδημία «Αθλητές-Ελπίδες» το Σαββατοκύριακο (14-15/6)”