Bookmarks

    Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο Κεραυνός Πέρνης, με την ήττα την οποία γνώρισε σήμερα Τετάρτη (4/6) το απόγευμα, στη τελευταία αγωνιστική και στην αναμέτρηση που έδωσε στην Αλεξανδρούπολη, από τον τοπικό Εθνικό και πρωταθλητή του ομίλου με σκορ (6-0). Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά είναι γεγονός ότι προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στο παιχνίδι που έδωσε σήμερα Τετάρτη (4/6) μέσα στην Αλεξανδρούπολη όσο και στις υπόλοιπες οι οποίες προηγήθηκαν για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

     

    Έμεινε από δυνάμεις στο τέλος

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με δύο νίκες στους δυο πρώτους αγώνες που έδωσε, στους αγώνες μπαράζ, αλλά στη συνέχεια δεν τα κατάφερε. Μάλλον έμεινε πίσω από δυνάμεις με αποτέλεσμα να γνωρίσει στα επόμενα παιχνίδια που έδωσε μόνο ήττες. Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό απέναντι στην ομάδα της Αλεξανδρούπολη η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία να τονίσουμε ότι ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, με φάσεις πολλές και με έξι συνολικά τέρματα. Άλλωστε είναι γεγονός ότι η ομάδα του Εθνικού πριν από το παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης είχε εξασφαλίσει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική και η όλη αναμέτρηση όπως άλλωστε αναμένονταν, είχε χαρακτήρα διαδικαστικό. Διαδικαστικός ήταν και ο χαρακτήρας μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να κάνουν πάρτυ στην κυριολεξία και άνετα να φτάνουν στην άνετη νίκη με σκορ (6-0). (Στο 26’με σουτ ο Φλώρος έξω από την περιοχή, έκανε το (1-0). Στο 38’λάθος του Σαμανίδη στο κέντρο, έκλεψε ο Σαραντάκης, έδωσε ασίστ στον Αγγελακάκη που  πέρασε και τον τερματοφύλακα για να γράψει το (2-0). Στο 42’ κεφαλιά του Ξενάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 47 ο Μπουλγούρας έστειλε από κοντά τη μπάλα άουτ. Στο 53’ πλασέ του Μουρατίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Σαριαννίδης. Στο 60’ σουτ του Φλώρου σταμάτησε και πάλι στο αντίπαλο δοκάρι. Στο 69’ με σουτ του Αγγελακάκη έγινε το (3-0). Στο 72’ εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου σε κόρνερ ο Σαριαννίδης. Στο 75’ σουτ του Πελτέκη, απέκρουσε ο Γαβριήλ και στην επαναφορά ο Κοιλιάρας ανέβασε τον δείκτη στο (4-0). Στο 84’ με εύστοχο πέναλτι του νεαρού Πελέκτη διαμορφώθηκε το (5-0) και στο 90’ ο Κυριζάκης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Εθνικού για το τελικό σκορ (6-0).

     

    Διαιτητές: Μηλιάδης, Κουλά Χουσεϊν, Ταταρίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Σαριαννίδης, Θάνος, Πετκίδης, Δούπας, Χλωρίδης (61΄Αμπραχανιάν), Σαραντάκης (57’ Γαλανός), Κυριζάκης, Κοίλιαρης, Ξενάκης, Φλώρος, Αγγελακάκης (72΄Πελτέκης).

     

    Κεραυνός Πέρνης: Γαβριήλ, Σαμανίδης, Μπουλγκούρας, Σιαματός, Γεωργιάδης (77΄Κωνσταντάρας), Καζάρας, Μοσχοφίδης, Μουρατίδης, Κοντατόλης (53΄Θωμαϊδης), Παπαδόπουλος, Ασλανίδης (53΄Βασιλειάδης).

     

    Τα Αποτελέσματα

    1ος όμιλος-6η αγωνιστική

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κεραυνός Πέρνης  6-0

    Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου-Άρης Αβάτου   1-4

     

    Η Βαθμολογία-6η αγωνιστική

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (18-5) 16

    Άρης Αβάτου  (10-11) 7

    Μ.Α. Ιάσμου (9-13) 6

    Κεραυνός Πέρνης (6-14) 6

     

    8 Responses to “Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Κεραυνός Πέρνης με την βαριά ήττα που γνώρισε σήμερα Τετάρτη (4/6) Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό (6-0)”