Bookmarks

    Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το σήριαλ ανεύρεσης επενδυτή ή επενδυτών στον Α.Ο.Κ., οι οποίοι θα κληθούν είτε ο καθένας ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί  να τον τρέξουν, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αυτό γιατί ενώ επρόκειτο σήμερα Τετάρτη (18/6) να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, αυτό μετατέθηκε κατά μια ημέρα. Σήμερα λοιπόν Τετάρτη (18/6) επρόκειτο εκ νέου να συνεδριάση η Διοίκηση του Α.Ο. Καβάλα μετά την συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας (16/6), ωστόσο η έκφραση ενδιαφέροντος και δεύτερου, φερόμενου ως επενδυτή μετέθεσε τη συνεδρίαση κατά μία ημέρα.

     

    Νέα τροπή σε όλα τα σενάρια

     

    Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη Δευτέρα (16/6), συνεδρίασε για πρώτη φορά η Διοίκηση του Ερασιτέχνη προκειμένου να ανοίξει τον φάκελο της προσφοράς που κατατέθηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη ή τουλάχιστον από την πλευρά της η Διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν θέλει να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του. Το ίδιο μάλιστα επιθυμεί σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και ο ίδιος ο φερόμενος ως επενδυτής. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμιστεί είναι το γεγονός ότι συγκεκριμένα πρόσωπα της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, γνωρίζουν περισσότερα για το πρόσωπο αυτό, ποιος είναι σε επίπεδο ονόματος και γενικότερα πιο πολλά στοιχεία για τον ίδιο. Δηλαδή και εντός των «τειχών» του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα τηρείτε μεγάλη μυστικοπάθεια, προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα του. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Δευτέρα (16/6) συνεδρίασε στα γραφεία της, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και αφού άνοιξε τον φάκελο της προσφοράς εξέτασε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που εγγράφως υπήρχαν σε αυτόν. Μέσα στο φάκελο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπήρξε οικονομική πρόταση ύψους 30.000 ευρώ και ταυτόχρονα κάποιες άλλες προτάσεις εισροής χρημάτων στο ταμείο, μέσω διαφημίσεων ή χορηγιών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το ποσό των 30.000 ευρώ της προσφοράς που κατατέθηκε, λόγω του ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με τα χρήματα που απαιτούνται για βγει η χρονιά, προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από συγκεκριμένα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Αυτό μάλιστα εκτιμούμε ότι έγινε δικαιολογημένα και με βάση τη λογική. Η οποία λέει ότι στην χειρότερη περίπτωση μία ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία για να βγάλει τη χρονιά θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 150.000 ευρώ. Παρά την χαμηλή προσφορά και παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν η πρόταση τελικά δεν απορρίφθηκε. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στην προσφορά που κατατέθηκε από τον συγκεκριμένο φερόμενο ως επενδυτή δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία, δηλαδή οι απαραίτητες εγγυήσεις σχετικά με τις έμπρακτες εγγυήσεις που ζητούσε ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον επενδυτή, για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του.

     

    Άγνωστη είναι η ταυτότητα του

     

    Όσο δε για την ταυτότητα του προσώπου που κατέθεσε την προσφορά και η οποία αποτελεί «επτασφράγιστο μυστικό», πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο και κατά το παρελθόν είχε επιδιώξει να εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Πρόκειται για ένα άτομο ηλικίας 40 με 50 ετών, ελεύθερο επαγγελματία και του οποίου η καταγωγή δεν είναι από την πόλη της Καβάλας αλλά από Δημοτικό διαμέρισμα του Νομού.

     

    Εκ νέου συνεδρίαση την Πέμπτη (19/6)

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    – «Κατόπιν της σημερινής συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο.Καβάλα κάνουμε γνωστό πως η διάθεση μας για περαιτέρω συζήτηση της πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι θετική, θα πρέπει όμως να διευκρινιστούν σημαντικές λεπτομέρειες της πρότασης και να ξεκαθαριστούν οι όροι ώστε να μπορέσει να ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση. Ως εκ τούτου, θα γίνει νέα συνάντηση του Δ.Σ. την Τετάρτη (18/6) ενώ παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη μας πως όποια και αν είναι η έκβαση, την επόμενη βδομάδα θα συγκληθεί τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας σε μέρα, ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως».

     

    Βέβαια η έλευση και δεύτερου επενδυτή οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ στο να μεταθέσει τη συνεδρίαση του για την Πέμπτη (19/6) στις 8 το βράδυ στα γραφεία του. Μάλιστα το σενάριο περί ύπαρξης και δεύτερου επενδυτή, αγνώστου ταυτότητας και εκείνου αποτέλεσε την αφορμή της μετάθεσης της ημερομηνίας της συνεδρίασης της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Έτσι η νέα συνεδρίαση αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ξεκαθαρίσει το «θολό» τοπίο για το ποιοι είναι οι συγκεκριμένου δύο επενδυτές, για το εάν μπορούν είτε μαζί είτε ο καθένας ξεχωριστά να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. και βέβαια ποια είναι τα οικονομικά αλλά και όχι μόνο, μεγέθη των προσφορών τους που θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, το οποίο θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

    5 Responses to “Μετατέθηκε για την Πέμπτη (19/6) η συνεδρίαση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα λόγω ενδιαφέροντος που εκφράστηκε και από 2ο επενδυτή – Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το σήριαλ ανεύρεσης επενδυτή στον Α.Ο.Κ.”