Bookmarks

     

    Ανυπόστατες χαρακτήρισε της φήμες που κυκλοφόρησαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε περί αποχώρησης του από τα διοικητικά της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο πρόεδρος της Κώστας Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει».

     

    Έτσι με την δήλωση του αυτήν ο πρόεδρος της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας, όχι μόνο διέψευσε όσες φήμες κυκλοφόρησαν αλλά την ίδια ώρα ξεκαθάρισε ότι και τη νέα περίοδο θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται ραντεβού του προέδρου της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Τζήμα. Οι δυο πλευρές που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αναμένεται να συζητήσουν πολλά θέματα τα οποία αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας. Θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά δεδομένα τα οποία θα επικρατήσουν στην ομάδα της Ένωσης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Μάλιστα με βάση τα οικονομικά δεδομένα τα οποία θα υπάρξουν, οι δυο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν γενικότερα και για τη στελέχωση του νέου έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι πληροφορίες αναφέρουν πως σε αγωνιστικό επίπεδο συνεχίζουνε οι προπονήσεις στην Ένωση καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τη συμμετοχή κάποιων παικτών κυρίως νεαρών σε ηλικία.

     

    2 Responses to “Ανυπόστατες χαρακτήρισε της φήμες που κυκλοφόρησαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε περί αποχώρησης του από τα διοικητικά της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο πρόεδρος της Κώστας Παπακωνσταντίνου”