Bookmarks

    Η ρήξη που προέκυψε με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο συγκεκριμένων επενδυτών Στέλιο Κατρκυλάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον που συνέχισαν να δείχνουν οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης, ξεκαθάρισε σήμερα Κυριακή (22/6) το τοπίο για τα πρόσωπα τελικά τα οποία θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Και αυτό γατί το αμέριστο ενδιαφέρον που συνέχισαν να  δείχνουν οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης, σε συνάρτηση βέβαια με την πρόθεση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να δώσει ένα τέλος στο σήριαλ των προσώπων που θα αναλάβουν να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ξεκαθάρισε το όλο τοπίο. Μάλιστα το Σαββατοκύριακό (21-22/6) που διανύουμε ήταν ένα διήμερο έντονων διαβουλεύσεων, ουσιαστικών συζητήσεων και τα οποία απέδειξαν ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. άναψε το «πράσινο φως» στους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έδειξαν αρετή και τόλμη για το καλό της ομάδας και οι οποίοι κλήθηκαν να αναλάβουν πολύ σύντομα το δύσκολο φορτίο της ομάδας. Μάλιστα σήμερα Κυριακή (22/6) το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε οριστικοποιήστε τη συμφωνία με τους Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη.

     

    Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    – «Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει πως σήμερα επήλθε οριστική συμφωνία με τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες κ. κ. Λαζαρίδη Σάββα και Αντωνίου Αντώνιο, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί που κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος μας. Η συγκεκριμένη πρόταση κρίθηκε αξιόλογη κι αξιόπιστη από το σύνολο του διοικητικού μας συμβουλίου και πως πληροί τις προδιαγραφές που θέσαμε. Πιστεύουμε πως σύντομα η ομάδα μας θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με την στήριξη όλων μας, και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί και η τακτική γενική συνέλευση του Α.Ο.Κ., όπου θα παρουσιαστεί και το πλάνο του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-15»

     

    Η ανακοίνωση των Αντώνη Αντωνίου -Σάββα Λαζαρίδη

    Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο (21/6) οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης εξέδωσαν από κοινού γραπτή δήλωση μέσα από την οποία τόνιζαν ότι καμιά ευθύνη δεν φέρνει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με αφορμή κάποια αναταραχή που προέκυψε ενώ την ίδια ώρα σημείωναν ότι είναι ανοιχτοί να επιστρέψουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων.

     

    Χαρακτηριστικά στη γραπτή τους δήλωση οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης ανέφεραν τα εξής:

     

    -Σχετικά με τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα μετά την ανακοίνωση μας σχετικά με την απόσυρση του ενδιαφέροντος μας και όσα προηγήθηκαν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη την Πέμπτη (19/6), αισθανόμαστε την ανάγκη να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν επιρρίπτουμε καμιά μα καμιά ευθύνη, ούτε νοιώθουμε κανενός είδους πικρία και δεν θα πρέπει να αδικούμε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για κακό χειρισμό και ότι άλλο ακούστηκε. Διότι πιστεύουμε ότι ο Ερασιτέχνης έπραξε με γνώμονα το καλό της ομάδας όπως αυτό απορρέει από τα καθήκοντα του καταστατικού της. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Ερασιτέχνης απαρτίζεται από μία ομάδα εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπων οι οποίοι διασφαλίζουν τα συμφέροντα του συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε χαρούμενοι που τους γνωρίσαμε και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε την ενδεχόμενη συνεργασίας μας. Πέραν τούτου επειδή πάντα δεν χρειάζεται να φταίει κάποιος επειδή τα γεγονότα σε οδηγούν καμία φορά… ο Ερασιτέχνης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Όσον αφορά για την απόφαση τη δική μας σας διαβεβαιώνουμε πως η στάση μας έχει αληθινή-καλοπροαίρετη διάθεση και το περιεχόμενη της είναι απολύτως ειλικρινές. Απλά πιστεύουμε πως οι ευκαιρίες δεν περιμένουν…

    Τέλος έχουν την υποχρέωση να επιστρέψουμε σύντομα στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ερασιτέχνη και να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις».

     

    Αντώνης Αντωνίου -Σάββας Λαζαρίδης

     

    2 Responses to “Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης πήραν το «πράσινο φως» από τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας – Σαββατοκύριακό (21-22/6) έντονων διαβουλεύσεων και επίσημη ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα”