Bookmarks

    Την Πέμπτη (22/5) τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Κεραυνού Πέρνης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στον 1ο όμιλο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγοριά. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (24/5).

     

    Μοναδικός στόχος είναι η νίκη

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι μοναδικός στόχος για την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Κεραυνός προκειμένου να κάνει το μεγάλο «άλμα» και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι το κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του Κεραυνού είναι πάρα πολύ καλό και οι δύο νίκες που πέτυχε το συγκρότημα του Γιάννη Μαλαματά στις δύο πρώτες αγωνιστικές των αγώνων μπαράζ βάζουν τις βάσεις για μία ανάλογη συνέχεια. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Κεραυνού στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νέστου.

     

    Η Βαθμολογία-2η αγωνιστική

    Κεραυνός Πέρνης (4-2) 6

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (2-1) 4

    Άρης Αβάτου  (1-2) 1

    Μ.Α. Ιάσμου (2-4) 0

     

    3η αγωνιστική

    Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

     

    4η αγωνιστική (Τετάρτη 28/5)

    Αρης Αβάτου –  Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Κεραυνός Πέρνης

     

    5η αγωνιστική (Κυριακή 1/6)

    Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

     

    6η αγωνιστική (Τετάρτη 4/6)

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κεραυνός Πέρνης

    Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Αρης Αβάτου

    3 Responses to “Τελικά την Πέμπτη (22/5) διεξάγεται στο γήπεδο της Χρυσούπολης στις 5 το απόγευμα η αναμέτρηση του Κεραυνού Πέρνης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης”