Bookmarks

    Η Α.Ε. Καβάλας κατέκτησε τον τίτλο και στο πρωτάθλημα Κ13 της Ε.Π.Σ. Καβάλας αφού στην αναμέτρηση που έδωσε στον τελικό της διοργάνωσης νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΑΟΚ Καβάλας με σκορ (3-1) και κατέκτησε πανάξια το κύπελλο.

     

    Πιο συγκεκριμένα τα απόγευμα του Σαββάτου έγιναν τρία παιχνίδια στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης. Η Α.Ε. Καβάλας κέρδισε με (5-0) τον Ορφέα/ΠΑΟΚ, ο Κεραυνός Κρηνίδων νίκησε με (2-1) την ΑΕ Καβάλας Β’ ενώ η Α.Ε. Καβάλας στον μεγάλο τελικό επικράτησε με σκορ (3-1) τον ΠΑΟΚ Καβάλας. Προπονητής του τμήματος είναι ο Στέλιος Αγγελίδης. Είναι ο δεύτερος τίτλος για την ακαδημία της ΑΕ Καβάλας σε διάστημα λίγων ημερών καθώς-όπως είναι ήδη γνωστό- ήδη έχει κατακτήσει αυτόν στην κατηγορία Κ15. Ο ΠΑΟΚ Καβάλας έφτασε στον τελικό προσπερνώντας πρώτα το εμπόδιο του Θεαγένη με 4-1 και ακολούθως αυτό του Ορφέα/ΠΑΟΚ με 3-1. Το πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Καβάλας ξεκίνησε στις 2-3/11 και στην τελική φάση προκρίθηκαν έξι ομάδες και έγιναν επτά παιχνίδια στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης.

     

    Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης

    Α.Ε. Καβάλας Α’ – ΟΡΦΕΑΣ/ΠΑΟΚ (Α)  5-0

    Κεραυνός Κρηνίδων- Α.Ε. Καβάλας Β’ (Β)  0-0, 2-1 πεν.

    Θεαγένης Θάσου – ΠΑΟΚ Καβάλας (Γ) 1-4

     

    Αγώνες κατάταξης

    Α.Ε. Καβάλας Α’- Α.Ε. Καβάλας Β’ 2-1

    ΠΑΟΚ Καβάλας – ΟΡΦΕΑΣ/ΠΑΟΚ 3-1

    Κεραυνός Κρηνίδων – Θεαγένης Θάσου 2-1

     

    Τελικός

    Α.Ε. Καβάλας Α’ – ΠΑΟΚ Καβάλας 3-1

    5 Responses to “Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Κ13 του πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας ανακυρήχθηκε Α.Ε. Καβάλας που νίκησε στον μεγάλο τελικό τον ΠΑΟΚ Καβάλας με (3-1)”