Bookmarks

    Πολλά αναμένεται να εξαρτηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (12/5) για το ποιες θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, από τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στην τελευταία αγωνιστική του με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Ορφέα Ελευθερούπολης να διατηρούν σοβαρές ελπίδες σωτηρίας και τον Νέστο Χρυσούπολης χρειάζεται μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνει στην κατηγορία.

     

    Πιο συγκεκριμένα το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Σιδηρόκαστρο απέναντι στον υποβιβασμένο τοπικό Εθνικό ενώ νίκη και μόνο νίκη θέλει και ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο γήπεδό του κόντρα στον Έβρο Σουφλίου ο οποίος ήδη έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στο γήπεδό της υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα ο οποίος και μαθηματικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League ενώ τέλος ο Ακροπόταμος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αγωνίζεται στην έδρα της Δόξας Πετρούσας.

     

    Βυζάντιο και Ορφέας το πιστεύουν ενώ ο Νέστος το ελπίζει

    Η 30η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής περιλαμβάνει παιχνίδια «φωτιά» κυρίως για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους και μέσα σ’ αυτές είναι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης και ο Νέστος Χρυσούπολης. Οι δύο πρώτες μάλιστα έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό την υλοποίηση του στόχου που είναι η σωτηρία και με νίκες και μαθηματικά «σφραγίζουν» την παραμονή τους. Πιο συγκεκριμένα το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα ταξιδέψει στο Σιδηρόκαστρο όπου σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Εθνικό ο οποίος ήδη έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Με νίκη μάλιστα το συγκρότημα του Βυζαντίου σβήνει κάθε ελπίδα των υπολοίπων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή και βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις με το Κοκκινόχωμα να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Την ίδια ώρα μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα του Πανσερραϊκού η ομάδα της Ελευθερούπολης με προπονητή τον Δημήτρη Μαγκαφίνη που «ανέστησε» τον Ορφέα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για παραμονή. Μάλιστα στην αυλαία του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο ο Ορφέας υποδέχεται στο γήπεδό του τον Έβρο Σουφλίου ο οποίος ήδη έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Βέβαια το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τους γηπεδούχους οι οποίοι βλέπουν μόνο νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Νέστος Χρυσούπολης βρίσκεται σε όχι και τόσο ευχάριστη θέση σε αντίθεση με το Βυζάντιο και τον Ορφέα. Ωστόσο θέλει πάση θυσία τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και κυρίως θέλει συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων ώστε να αγωνίζεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τέλος ο Άρης Ακροποτάμου του Νίκου Καραμπετάκη που εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία στην αυλαία του πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στην έδρα της Πετρούσας για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα η οποία έχει πει ήδη «αντίο» στη Γ΄ Εθνική.

     

    Τιμωρία για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεώρησε πειθαρχικά ελεγκτέο τον πρώην προπονητή του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Στέλιο Κατρακυλάκη για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και υπέβαλλε στον ίδιο με απόφαση που έλαβε χρηματική ποινή 200 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες. Την ίδια ώρα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με 300 ευρώ την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ως πρόστιμο γιατί δέχτηκε 6 κίτρινες κάρτες, στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής ημέρας, του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στην Πετρούσα, στην αναμέτρηση με την τοπική Δόξα.

     

    Η 30η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και οι διαιτητές της

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη (21/5) στις 5 το απόγευμα για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και οι διαιτητικές τριάδες οι οποίες ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια έχουν ως εξής:

     

    Κιλκισιακός-ΠΑΟ Κοσμίου: Νικόλαος Δράγκος, Γεώργιος Κελάζογλου-Αθανάσιος Διαμαντής (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Παρατηρητής διαιτησίας: Μιλτιάδης Βλάχος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ματθαίος Βουρνέλης, Θεόδωρος Ντόντης-Ευστάθιος Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Ζηλούδης (ΕΠΣ Θράκης)

     

    Νέστος Χρυσούπολης-Αγροτικός Αστέρας: Χρήστος Γκράνας, Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης-Ιλίας Εμπλιούκ (ΕΠΣ Ξάνθης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Πέτρος Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας)

     

    Μακεδονικός-Διγενής Λακκώματος: Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Δεμερτζής-Γεώργιος Κεσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιορδάνης Ζαχαρόπουλος (ΕΠΣ Δράμας)

     

    ΠΟ Μουδανιών-Πανσερραϊκός: Παναγιώτης Κουκούλας, Θεόδωρος Αϊναλής-Γεώργιος Παπαναστασίου (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δαμιανός Καρακελίδης (ΕΠΣ Πέλλας)

     

    Δόξα Πετρούσας-Άρης Ακροποτάμου: Γεώργιος Κουναλάκης, Γεώργιος Μανάκης-Ευθύμιος Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιορδάνης Στρατούδης (ΕΠΣ Έβρου)

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Νικόλαος Δεμερτζής-Μαρία Κουπαράνη (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Πασχάλης Στεφάνου (ΕΠΣ Σερρών)

     

    H Βαθμολογία (29η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (47-13) 72

    Πανσερραϊκός (51-21) 64

    Άρης Ακροποτάμου (41-34) 49

    Εθνικός Αγιονερίου (30-29) 46

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (36-26) 45

    Έβρος Σουφλίου (38-31) 45

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (23-22) 43

    Ορφέας Ελευθερούπολης (35-25) 41

    Κιλκισιακός (33-24) 41

    Νέστος Χρυσούπολης (48-38) 41

    Διγενής Λακκώματος (56-54) 38

    Δόξα Πετρούσας (26-31) 33

    Μουδανιά (37-54) 30

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (31-43) 30

    Μακεδονικός (23-46) 24

    ΠΑΟ Κοσμίου (14-78) 3

    6 Responses to “Πιστεύουν πολύ για την παραμονή τους Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέας Ελευθερούπολης ενώ μέχρι το τέλος θα το παλέψει ο Νέστος Χρυσούπολης – Στην αυλαία του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο Ακροπόταμος αγωνίζεται στην Δόξα Πετρούσας”