Bookmarks

    Δεν βρήκαν και πολλές ειδήσεις από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. το βράδυ της προηγούμενης Τέταρτης (28/5), κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκε κυρίως το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από κάποια πρόσωπα τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, εάν αυτή αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

     

    Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα η αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να έκδοση και σχετικό δελτίο τύπου για την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης της Καβάλας. Μάλιστα χθες στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης υπογράμμισε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου περίπου θα περιμένουν επίσημα να κατατεθούν εγγράφως οι προτάσεις από εκείνου οι οποίοι θέλουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να ασχοληθούν με το διοικητικό κομμάτι του Α.Ο.Κ. και να το τρέξουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Και ενώ είχαμε μέχρι τώρα έναν επενδυτή, στη πορεία μας προέκυψε και δεύτερος. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται να μας προκύψει και τρίτος η και τέταρτος ακόμα. Για επενδυτές ακούμε αλλά επενδυτές δεν βλέπουμε. Βεβαία την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι υπάρχει και η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Εκεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πιθανόν αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι δύσκολο να συζητηθεί και το θέμα της αναδιάρθρωσης που είχε προτείνει η ΠΑΕ Καβάλα, ώστε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ. τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα είναι η Γ’ Εθνική κατηγορία.

    6 Responses to “Για επενδυτές ακούμε και διαβάζουμε ότι έρχονται στον Α.Ο.Κ. με τον έναν να ξεφυτρώνουν μετά τον άλλον σε καθημερινή βάση αλλά επενδυτές δεν βλέπουμε!!!”