Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μέσα από το οποίο ενημερώνει ότι, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, θα διεξαχθούν μόνο αγώνες το Σάββατο (1/3) και πιο συγκεκριμένα αναμετρήσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γκρουπ ανόδου της League της τοπικής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (1/3) στις 3.30 το μεσημέρι στο Βερούλειο γήπεδο ο Ηρακλής Καβάλας θα υποδεχθεί τον Βρασίδα Νέας Περάμου, στο γήπεδο της Μέλισσας η Α.Ε. Πιερέων την Α.Ε. Καβάλας και τέλος ο Αετός Ορφανού του οποίου η έδρα έχει τιμωρηθεί, στο γήπεδο των Ελευθερών θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Πέρνης.

     

    Να σημειώσουμε σε όλα τα παραπάνω ότι την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης έχει οριστεί να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μεταξύ του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και του Αετού Ορφανού. Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19-2-2014 οι προπονήσεις των μικτών περιφερειακών ομάδων παίδων και νέων οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την περιφέρειά μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, του οποίου η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Κατερίνη από 13-4-2014 έως και 16-4-2014.

     

    2. Την Τρίτη 25-2-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Οι αγώνες της φάσης αυτής θ’ αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου 2014.

     

    3. Στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κέρδισαν οι ομάδες Ναζιανζός Ν. Καρβάλης με σκορ 2-0 σε βάρος του Μ.Α Αντιφιλίππων και Αετός Ορφανού με σκορ 3-0 σε βάρος του Ν. Ηρακλή Μυρτοφύτου. Οι δύο αυτές ομάδες, θα διεκδικήσουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Ελευθερούπολης το τρόπαιο του κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 3.30.μ.μ.

     

    4. Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα διεξαχθεί η Β’ φάση του τουρνουά που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας για την κατηγορία (Κ9), οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του κ. Καραμπιμπέρη (ΠΑΟΚ Καβάλας, 5Χ5 σφαγεία), Δόξα Αμυγδαλεώνα και ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα.

     

    5. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα διεξαχθούν αγώνες το Σάββατο 1-3-2014 μόνον για την LEAGUE ανάδειξη πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    6. Το σωματείο Ποντιακός Ποντολιβάδου παραιτήθηκε των υπολοίπων αγώνων πρωταθλήματος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

     

    7. Το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου δεν θα διεξαχθούν οι  ποδοσφαιρικοί αγώνες:

    Ελπίς Κρυονερίου-Οι Λύκοι και ΑΟ Φάρος Μαριών-Ποντιακός Ποντολιβάδου.

     

    8. Αλλάζει η ώρα έναρξης αγώνων ως ακολούθως:

    Α.Ε. Καβάλας-Αετός Ορφανού 15:30

    ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Φίλιππος Χρυσοκάστρου 15.00

    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Αναγέννηση Λιμεναρίων 14.30

    Ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ποσειδών Καβάλας-Μυρμιδόνες θα διεξαχθεί από Σάββατο 22-2-2014, την Κυριακή 23-2-2014 με ώρα έναρξης 15.00.

     

    9. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου Αετός Ορφανού με δύο (2) αγωνιστικές ημέρες, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Αετός Ορφανού-Ηρακλής Καβάλας. Ως εκ τούτου ο αγώνας Αετός Ορφανού –Κεραυνός Πέρνης θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελευθερών.

     

    10. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Α.Ε. Πιερέων κ. Στυλιανού Παντελής.

     

    11. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Αετός Ερατεινού κ. Καράλης Κ.

     

    12. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Α.Ο. Ελαιοχωρίου κ. Κεκετζής Π.

     

    13. Τιμωρήθηκε με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων ο προπονητής του σωματείου Μ.Α Μεσορόπης κ. Μαρούδας Γ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΜΑ Μεσορόπης-ΑΟ Ελαιοχωρίου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 24-02-2014.

     

    14. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου Ατρόμητος Χαλκερού με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή και πενήντα (50)€ χρηματικό πρόστιμο για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ατρόμητος Χαλκερού-Ποσειδών Καβάλας.

     

    15. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Ποσειδών Καβάλας κ. Παπάζογλου Π με δεκαπέντε ημέρες (15) εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ατρόμητος Χαλκερού-Ποσειδών Καβάλας. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 24-02-2014.

     

    16. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου Άρη Πρίνου με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή και εκατό (100)€ χρηματικό πρόστιμο για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Άρης Πρίνου-Ολυμπιακός Καβάλας.

     

    17. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Δόξα Θεολόγου κ. Τσαπανίδης Αν. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Παγγαίο κ. Καλπάκης Φωτ.

     

    18. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ουλφάνωφ Η. Ποντιακός Ποντολιβάδου 2 αγωνιστικές

    Φιλίππου Φ. Καβάλα 2004 4 αγωνιστικές

    Πετρίδης Π. Καβάλα 2004 1 αγωνιστική

    Τσέλα Α. Καβάλα 2004 1 αγωνιστική

    Καπετανκωνσταντής Καβάλα 2004 4 αγωνιστικές

    Κοτίλι Ε. Ποσειδών Καβάλας 1 αγωνιστική

    Κυριακού Α. Ατρόμητος Χαλκερού 2 αγωνιστικές

    Ζαππίδης Π. Κεραυνός Ελευθερών 1 αγωνιστική

    Στρατηρός Π. Ηρακλής Μυρτοφύτου 1 αγωνιστική».

     

    Comments are closed.