Bookmarks

    Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε πίσω του την προηγούμενη Παρασκευή (14/2) στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στη Football League, ο Α.Ο.Κ. ο οποίος παραχώρησε στο «Ανθή Καραγιάννη» τη λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον Βατανιακό και πλέον τον περιμένει πρόγραμμα «βουνό» με τις συνεχόμενες εκτός έδρας μάχες με τη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας. Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δικαιολογημένα προκάλεσε τον προβληματισμό όλων στο «στρατόπεδο» της Καβάλας, αλλά αυτός να σημειώσουμε ότι μετριάστηκε κατά κάποιον τρόπο από της ήττες που γνώρισαν για την 2οη αγωνιστική οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

     

    Η Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της από τον Ηρακλή (0-2), εντός έδρας ήττα γνώρισε από την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-2) και ο Πιερικός ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών βυθίστηκε ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία μετά τη βαριά ήττα (3-0) στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου. Την ίδια ώρα όλοι στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά κοιτάνε το πρόγραμμα «βουνό» που ακολουθεί με τον Α.Ο.Κ. τις επόμενες δύο αγωνιστικές να αγωνίζεται μακριά από το γήπεδο του. Πιο συγκεκριμένα για την 21η αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Βόλο για να αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη και μία εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί στη Δράμα, στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα σε ένα ματς «ζωής ή θανάτου».

     

    Συνέχεια «πονοκεφάλων» για τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Ρεπό έδωσε σήμερα Κυριακή (16/2) ο προπονητής ης Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης στους παίκτες του για να ξεκουραστούν αλλά την ίδια ώρα ο ίδιος είναι υποχρεωμένος εκ νέου, να «ανακατέψει την τράπουλα» έτσι ώστε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου λόγω των πολλών απουσιών που αντιμέτωπίζει η Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Στα αγωνιστικά λοιπόν ο Μιχάλης Ιορδανίδης για το ματς με τη Νίκη Βόλου αρχικά μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου και Γιάννη Καζαντζίδη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Οι απουσίες ωστόσο είναι περισσότερες από τις επιστροφές στο παιχνίδι με η Νίκη Βόλου. Ενδεχομένως να απουσιάσουν λόγω προβλημάτων τραυματισμών οι Αλέξανδρος Πόπτσης και Δημήτρης Χόρτσας που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα οι απουσίες που προβληματίζουν τον Μιχάλη Ιορδανίδη έχουν να κάνουν με το ότι κάποιοι παίκτες είναι τιμωρημένοι. Και αυτό γιατί στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζει στους Πέδρο Άρτσε, Μάριο Ντομί και Θωμά Γκαρακλίδη που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες ενώ ο Παντελής Ντουτσαρίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του, στις αναμετρήσεις με τη Νίκη Βόλου και τον Τύρναβο.

     

    Μ. Ιορδανίδης: «Ο Α.Ο.Κ. θα σωθεί»

    Ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Βατανιακό και παρά τη λευκή (0-0) ισοπαλία, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Α.Ο.Κ. στο τέλος θα σωθεί και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -« Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ, κάναμε αρκετές φάσεις, με 16 τελικές και 10 κόρνερ αλλά για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εγώ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου και να πω ότι η ομάδα της Καβάλας θα σωθεί, παρά το ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ποιοτικό ποδόσφαιρο άσχετα αν δεν ήρθε το γκολ το οποίο θα έρθει. Εκείνο το οποίο πιστεύω ακράδαντα είναι ότι στα παιχνίδια που απομένουν θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

     2ος όμιλος

     Παρασκευή 14/02

     

    Καβάλα-Βατανιακός 0-0

     

    Κυριακή 16/02

    Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2

    Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0

    Τύρναβος-Αιγινιακός 1-2

    Δόξα Δράμας-Ηρακλής 0-2

    Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου 2-0

     

    Δευτέρα 17/02

    Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς (16.00, OTE TV)

     

    Comments are closed.