Bookmarks

     

    Η ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Finn Masters 2015 από τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας στην πόλη της Καβάλας, άρχισε να διαφημίζει την Καβάλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε στην ετήσια έκδοση του Περιοδικού Finn Masters Magazine and Yearbook 2014, εξασέλιδο άρθρο του Αντιπροέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Βασίλη Πηγαδά.

     

    Το άρθρο προσπαθεί να δώσει μία πρώτη γεύση για τις ομορφιές της περιοχής μας και τις δυνατότητες που δίνει η Καβάλα στον επισκέπτη να απολαύσει τις διακοπές του, ώστε να προσκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες για το 2015. Το περιοδικό περιλαμβάνει μία έντυπη έκδοση που αποστέλλεται σε όλους τους αθλητές της κατηγορίας ανά τον κόσμο, καθώς και μία ηλεκτρονική έκδοση, η οποία εκτός από τα κείμενα περιλαμβάνει, ένα σύνδεσμο που οδηγεί τον αναγνώστη στην ιστοσελίδα της Δημωφέλειας και ένα σύνδεσμο που προβάλει το διαφημιστικό βίντεο για την Καβάλα που ετοίμασε η Δημωφέλεια και για το οποίο είχαμε πολύ θετικά σχόλια.

     

    Αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο προώθησης της διοργάνωσης για το έτος 2014. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζουμε να στείλουμε αποστολές τον Ιούνιο στο Sopot της Πολωνίας όπου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014, καθώς και τον Σεπτέμβριο, στη λίμνη Ballaton στην Ουγγαρία όπου θα διεξαχθεί το αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και οι δύο αποστολές πρέπει να στηριχθούν καθώς αποτελούν από τους κυριότερους παράγοντες που θα βοηθήσουν στην προσέλκυση όσο το δυνατό περισσότερων αθλητών και συνοδών στην Καβάλα το 2015.

    10 Responses to “Η ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Finn Masters 2015 από τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας στην πόλη της Καβάλας, άρχισε να διαφημίζει την Καβάλα σε παγκόσμιο επίπεδο”