Bookmarks

     

    Ο Γιαννιώτης διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της Ε.Π.Σ. Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (2/3) στο δημοτικό γήπεδο της Δράμας μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Α.Ο.Κ. για την 22η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Πρόκειται για τον 29χρονο ρέφερι ο οποίος κατά τη διάρκεια του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League έχει σφυρίξει άλλες 6 φορές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Football League και θεωρείται από τους πλέον αξιόπιστους, ανερχόμενους διαιτητές και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να ενταχθεί στους πίνακες διαιτητών της Superleague.

    Όμως εκείνο το οποίο είναι δικαιολογημένα προκαλεί τον προβληματισμό αλλά και τη δυσαρέσκεια των ιθυνόντων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, έχει μέντορά του στο χώρο της διατησίας, τον Δραμινό παρατηρητή διαιτησίας Θεόδωρο Γκαϊτατζή. Βεβαίως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ Καβάλα δεν έχει μπει στη διαδικασία να αναφερθεί στον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ωστόσο «κύκλοι» προσκείμενοι σ’ αυτήν δηλώνουν δυσαρεστημένοι αλλά και προβληματισμένοι για το ότι σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να κρίνει μία κατηγορία για τους «Αργοναύτες», ορίστηκε να διευθύνει από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ο Ηπειρώτης διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ο οποίος έχει μέντορά του στο χώρο της διατησίας, τον Δραμινό παρατηρητή διαιτησίας Θεόδωρο Γκαϊτατζή.

    Βοηθοί του συγκεκριμένου διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Ελευθέριος Καραλής και Αλέξανδρος Σιαμέτης με 4ο διαιτητή αγώνα τον Σταμάτη Μολιχιτούδη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Δροσινό.

    One Response to “Διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της Ε.Π.Σ. Ηπείρου στο Δόξα-Καβάλα με μέντορά του τον Δραμινό παρατηρητή διαιτησίας Θεόδωρο Γκαϊτατζή. Τυχαίο…;;; Θα φανεί…!!!”