Bookmarks

    «Βουνό» στην κυριολεξία χαρακτηρίζεται το πρόγραμμα για τον Α.Ο.Κ. στις επόμενες 6 αγωνιστικές που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League (2ος όμιλος) με τα 4 από αυτά τα παιχνίδια οι «Αργοναύτες» να τα δίνουν μακριά από το «Ανθή Καραγιάννη» και τα υπόλοιπα 2 στο γήπεδό τους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη η οποία καλείται πέραν των δύο εντός έδρας παιχνιδιών, την 23η αγωνιστική με τον Τύρναβο και την 25η με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να μαζέψει όσους βαθμούς γίνεται μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου στο τέλος να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

     

    Δικαιολογημένα μάλιστα το περαιτέρω πρόγραμμα των υπολοίπων 6 αγωνιστικών χαρακτηρίζεται «βουνό» για τον Α.Ο.Κ. αφού εκτός έδρας έχει να δώσει 2 συνεχόμενα παιχνίδια για την 21η και για την 22η αγωνιστική, στον Βόλο με την τοπική Νίκη και στη Δράμα με την τοπική Δόξα, στο γειτονικό ντέρμπι. Από κει και πέρα, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί με την Κασσιόπη και την τελευταία αγωνιστική, αμέσως μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στον Νομό Πιερίας για να αγωνιστεί με τον Αιγινιακό.

     

    Πολλά τα προβλήματα για τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Πέραν του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (23/2) και στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» αφού η ομάδα του και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστεί «λαβωμένη» από τα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει είτε σε επίπεδο τιμωρίας ποδοσφαιριστών είτε και από πλευράς τραυματισμών. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στο γεγονός ότι 4 ποδοσφαιριστές της Καβάλας έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Πιο συγκεκριμένα 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Παντελής Ντουτσαρίδης και τις 2 αγωνιστικές της τιμωρίας του θα τις εκτίσει στις αναμετρήσεις με τη Νίκη Βόλου και με τον Τύρναβο στο «Ανθή Καραγιάννη». 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Πέδρο Άρτσε και Μάριος Ντομί με τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους να την εκτίουν στο εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο. Από κει και πέρα στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας υπάρχουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Αλέξανδρου Πόπτση όπως και του Δημήτρη Χόρτσα. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε ρυθμό προπονήσεων με ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς αλλά ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα πρέπει να περιμένει ολόκληρη την εβδομάδα που διανύουμε προκειμένου να δει στο τέλος κατά πόσο έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω προβλήματα τα οποία υπάρχουν στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. όποιος προβληματισμός και αν υπάρχει θεωρείται δικαιολογημένος αφού από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου θα απουσιάσουν ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της ομάδας και κυρίως παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο της άμυνας αλλά και της μεσαίας γραμμής.

     

    Φιλικό του Α.Ο.Κ. με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο «Ανθή Καραγιάννη»

    Εξάλλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Α.Ο.Κ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Τετάρτη (19/2) στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» με ελεύθερη γενική είσοδο.

     

    Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

    στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής

    Εθν. Γαζώρου-Αν. Γιαννιτσών 3-0
    Τύρναβος-Αιγινιακός 1-2
    Καβάλα-Βατανιακός 0-0
    Δόξα Δράμας-Ηρακλής 0-2
    Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου 2-0
    Κέρκυρα-Απόλλων Kαλαμαριάς 2-0

     

    Η Βαθμολογία

    1. Κέρκυρα 46 36-13
    2. Ηρακλής 39 30-14
    3.Νίκη Βόλου 38 32-12
    4. Αιγινιακός 37 33-13
    5.Αν. Καρδίτσας 36 20-12
    6. Εθν. Γαζώρου 31 18-13
    7.Απόλλων K. 29 25-24
    8. Ζάκυνθος 28 19-24
    9.Τύρναβος 26 17-19
    10. Δόξα Δράμας 18 10-22
    11. Καβάλα 17 13-25
    12.Πιερικός 17 12-30
    13. Βατανιακός 13 13-33
    14.Αν. Γιαννιτσών 12 13-32

     

    Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

    Ανακοινώθηκε από τη Football League το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, το οποίο περιλαμβάνει αναμετρήσεις Παρασκευή και Κυριακή.  Αναλυτικά:

    2ο όμιλος

    Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

    Βατανιακός – Εθνικός Γαζώρου (18:00 OTE TV)

     

    Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

    Αναγ. Καρδίτσας – Απόλλων 1926 (15:00)

    Αναγ. Γιαννιτσών – Πιερικός (15:00)

    Ηρακλής – Τύρναβος (15:00)

    Νίκη Βόλου – Καβάλα (15:00)

    Ζάκυνθος – Δόξα Δράμας (15:00)

     

    Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

    Αιγινιακός – Κέρκυρα (15:00 OTE TV)

    Comments are closed.