Bookmarks

    Βάρος στον ψυχολογικό τομέα κυρίως αλλά και σε θέματα τακτικής αναμένεται να ρίξει ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης, τις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (2/3), στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα παιχνίδι «τελικός» για τον Α.Ο.Κ., μία αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» με τους «Αργοναύτες» να θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης.

     

    Μόνο νίκη θέλει ο Α.Ο.Κ. μέσα στη Δράμα

    Μονόδρομος για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί η νίκη την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Δράμας κόντρα στη Δόξα σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη. Στην 5η στροφή πριν πέσει η καρό σημαία του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League και ενώ τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους «Αργοναύτες» το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. και όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ δε θα πρέπει να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην το «τρίποντο» στο γειτονικό ντέρμπι μέσα στη Δράμα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League βρίσκει την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά, κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 17 βαθμούς. Πάνω από την Καβάλα βρίσκεται η Δόξα Δράμας με 1 βαθμό περισσότερο και μετά τη νίκη που πέτυχε ο Πιερικός στα Γιαννιτσά (0-3) έφτασε τους 20 βαθμούς. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω το εκτός έδρας παιχνίδι της Καβάλας στην έδρα της Δράμας, με τους παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη να έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες φιλάθλους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη, είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου με τον Α.Ο.Κ. να σκέφτεται μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο.

     

    Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη (26/2) η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Ρεπό έδωσε την Τρίτη (25/2) ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν και από αύριο Τετάρτη (26/2) ξεκινάει ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (2/3) στο δημοτικό γήπεδο της Δράμας με αντίπαλο την τοπική Δόξα. Σε αγωνιστικό επίπεδο μάλλον ευχάριστα θα πρέπει να είναι τα νέα για τον προπονητή των «Αργοναυτών» Μιχάλη Ιορδανίδη αφού βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές του στους οποίους δεν υπολόγιζε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου να έχουν εκτίσει τις τιμωρίες τους και να υπολογίζονται για το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές Θωμά Γκαρακλίδη, Μάριο Ντομί και Πέδρο Άρτσε, τρεις παίκτες οι οποίοι είχαν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και δηλώθηκαν για να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου. Από την άλλη πλευρά ο ένας εκ των αρχηγών της Καβάλας Παντελής Ντουτσαρίδης που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ενώ τη δεύτερη αγωνιστική, δηλώθηκε για να την εκτίσει στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική και στο εντός έδρας παιχνίδι του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τον Τύρναβο. Από κει και πέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών δείχνουν ότι τα έχουν ξεπεράσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Δημήτρη Χόρτσα ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το 90λεπτο, της εκτός έδρας αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου. Η αποθεραπεία του Αλέξη Πόπτση δε δείχνει να «πονοκεφαλιάζει» τον προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη ο οποίος βλέπει τον μεσοαμυντικό του σιγά σιγά να ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του. Μάλιστα εκτός απροόπτου ο Αλέξης Πόπτσης θα δώσει κανονικά το παρών του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δράμας. Από κει και πέρα το ρεπό που έδωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν μάλλον θα φανεί χρήσιμο για κάποιους παίκτες όπως είναι οι Νίκος Κουρέλας και Αργύρης Παπαργυρίου οι οποίοι αισθάνθηκαν κάποιες μικροενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να ξεκουραστούν. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών που εξέτισαν την ποινή τους αναμένεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό να βοηθήσουν τον προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη στο σχεδιασμό των πλάνων του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, εν όψει του πολύ δύσκολου και καθοριστικού από πολλές πλευρές αγώνα στη Δράμα με την τοπική Δόξα.

     

    Εκδρομή διοργανώνει ο ΣΦΑΟΚ

    Εκδρομή για την πόλη της Δράμας και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την τοπική Δόξα διοργανώνει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Μάλιστα ο ΣΦΑΟΚ εξέδωσε δελτίο τύπου και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

    – «Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με την Δόξα στην Δράμα. Αναχώρηση την Κυριακή 02/03/2014 και ώρα 13:00 από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα OSCAR) και στο τηλέφωνο 2510-838.561 – 6948-489.533».

    Comments are closed.