Bookmarks

     

    Η ηρεμία φαίνεται πως έχει επανέλθει στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» μετά τις φουρτούνες που ξέσπασαν στην ΠΑΕ Καβάλα και οι οποίες λίγο έλειψε να οδηγήσουν στην καταστροφή την ομάδα. Μετά την πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξαν οι Χαράλαμπος Κουφατζής και Βλάσης Τσάκας, δημιουργώντας την ομάδα σωτηρίας ο Α.Ο.Κ. δείχνει να ξεπερνάει σιγά σιγά τα προβλήματα που προέκυψαν επιχειρώντας να αντιμετωπίσει με ωριμότητα και σοβαρότητα την όλη κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο.

     

    Η επιτροπή σωτηρίας ανέλαβε πλέον έργο, προκειμένου να «τρέξει» τον Α.Ο.Κ. σε αγωνιστικό επίπεδο και να λειτουργήσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν και τις οικονομικές αντιξοότητες οι οποίες θα παίξουν κι αυτές το δικό τους ρόλο. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από όλους όσους έχουν αναλάβει τη σωτηρία του Α.Ο.Κ. προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει το στόχο της ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Football League. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι και από την πλευρά τους όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είτε είναι μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είτε είναι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση και να συνδράμουν όσο μπορεί ο καθένας για να φτάσει η ομάδα στους στόχους που έχει θέσει.

     

    Ο δρόμος για τον Α.Ο.Κ. σίγουρα είναι δύσκολος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μετά την σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Χαράλαμπος Κουφατζής και Βλάσης Τσάκας οι οποίοι βέβαια σ’ αυτή την προσπάθεια είναι γνωστό ότι θα έχουν και τη συμπαράσταση και άλλων προσώπων της τοπικής κοινωνίας προκειμένου η ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες οι οποίες θα προκύψουν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (3/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (5/1) στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος εκτός από το αγωνιστικό μέρος να ρίξει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα και στην ψυχολογική τόνωση των παικτών του μετά τα προβλήματα που προέκυψαν. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ξανθιώτης τεχνικός της Καβάλας για την εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελή Ντουτσαρίδη και Γιάννη Καζαντζίδη. Ο πρώτος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Από κει και πέρα εκτός πλάνων του Γιώργου Μαραντά είναι και ο αμυντικός Γιάννης Καζαντζίδης ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Αιγινιακό. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Άρτσε αλλά και ο Γκαρακλίδης και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Τέλος να σημειωθεί ότι ενεργό ρόλο μάλλον αναλαμβάνει ο Αστέριος Ζήκος ο οποίος θα εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού.

     

    Εκδρομή διοργανώνει ο ΣΦΑΟΚ

    Όπως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου με τον Ηρακλή εκδρομή διοργανώνει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (5/1). Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΣΦΑΟΚ περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Αναχώρηση την Κυριακή 05/1/2014 και ώρα 11:00 από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 17 € ανά άτομο ME το εισιτήριο του αγώνα. Η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 14α (δίπλα OSCAR) και στο τηλέφωνο 2510-838.561 – 6948-489.533».

    Comments are closed.