Bookmarks

     

    Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του Γυμνασίου Καβάλας «Ζουμπουλάκειου» οι εξετάσεις ονομασίας νέων διαιτητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα ακολουθήσει επιμορφωτικό μάθημα για τους διαιτητές της τοπικής Ένωσης, στην αίθουσα διαλέξεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Αναστάσιο Ντοσίδη ο οποίος είναι και εκπαιδευτής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης. Το θέμα που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του επιμορφωτικού μαθήματος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έχει να κάνει με την «προσποίηση-θέατρο» και «έλεγχος-επίγνωση» και ανήκει στον 5ο εκπαιδευτικό κύκλο.

     

    Εξάλλου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας των σωματείων των διαιτητών και των προπονητών. Μία εκδήλωση η οποία θα γίνει στο κοσμικό κέντρο «Μιχάλης» στην Καβάλα με γενική είσοδο 10 ευρώ.

     

    Μάλιστα στη συγκεκριμένο εκδήλωση επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής. Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής. 

               

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία που διατηρούν τμήμα (Κ11) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 26-1-2014 στη Χρυσούπολη να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 9-1-2014.

     

    2. Ενημερώνουμε τα σωματεία που διατηρούν τμήμα (Κ9) ότι θα διεξαχθεί τουρνουά για την κατηγορία αυτή, σε δύο φάσεις τις Κυριακές 9-2-2014 και 23-02-2014. Οι ομάδες, οι όμιλοι και οι αγώνες έχουν όπως αναφέρει το σχετικό πρόγραμμα που σας έχει σταλεί.

     

    3. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31-12-2013 και ώρα 11π.μ. στα γραφεία της ένωσης, η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Τα ζευγάρια που προήλθαν από την κλήρωση είναι:

     

    Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου-Αετός Ορφανού

    Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Μ.Α. Αντιφιλίππων

     

    Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ένωση και είναι διπλοί (εντός-εκτός).

     

    4. Ο μη διεξαχθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πηγών-Ατρόμητος Λεκάνης θα διεξαχθεί την Κυριακή 19-1-2014 και ώρα 15.00.

     

    5. Κάνουμε γνωστό σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και φίλους του ποδοσφαίρου, ότι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 θα γίνει η καθιερωμένη κοπή πίττας των σωματείων, των διαιτητών και των προπονητών. Προσκαλούνται όλοι οι προαναφερόμενοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «Μιχάλης» στο Περιγιάλι. Η τιμή εισόδου είναι δέκα (10)€ και περιλαμβάνει φαγητό-ποτό και μουσική. Κατά την εκδήλωση θα τιμηθεί ο καλύτερος παράγοντας, ποδοσφαιριστής, διαιτητής και προπονητής της περιόδου 2012-2013. Ο καλύτερος θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, στις ιστοσελίδες «Καβάλα πάμε γήπεδο» και «Καβάλα Σπορτς» έως την 23-1-2014. Στην ψηφοφορία θα συμπεριληφθούν μόνον  οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες που συμμετείχαν την περίοδο 2012-2013 στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σαρρής Γεώργιος, ο οποίος θα κάνει και τις απονομές.

     

    6. Στις 13-1-2014 και ώρα 6.μ.μ. σε αίθουσα του γυμνασίου Καβάλας «Ζουμπουλάκειο» θα πραγματοποιηθούν, οι εξετάσεις ονομασίας νέων διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επιμορφωτικό μάθημα για τους διαιτητές της ένωσής μας, στην αίθουσα διαλέξεων της Ένωσης με ομιλητή τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Ντοσίδη Αναστάσιο εκπαιδευτή διαιτησίας Ε.Π.Σ. Θράκης. Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι «ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ –ΘΕΑΤΡΟ και ΕΛΕΓΧΟΣ –ΕΠΙΓΝΩΣΗ» του πέμπτου εκπαιδευτικού κύκλου.

     

    7. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους δια παντός ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας Παπά Μανόλ με αριθμό δελτίου ΕΠΟ 1204600, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας-Καβάλα 2004. Η τιμωρία του ισχύει από την Δευτέρα 6-1-2014.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα κ. Καζαντζίδης Γ.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Χατζηχρήστου Γ. Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου 1 αγωνιστική

    Νικάκης Π. Αετός Ερατεινού 1 αγωνιστική

    Μόσχος Ν. Φίλιππος Χρυσοκάστρου 3 αγωνιστικές

    Μουλάι Ε. Εθνικός Ν. Καρυάς 1 αγωνιστική

    Πακαταρίδης Ι. ΑΟ Ελαιοχωρίου 3 αγωνιστικές

    Παχατουρίδης Κ. ΑΕ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Γιοβανούδης Ι. Αίας Παναγίας 1 αγωνιστική».

    One Response to “Τη Δευτέρα (13/1) οι εξετάσεις ονομασίας νέων διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας και θα ακολουθήσει επιμορφωτικό μάθημα από τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Αναστάσιο Ντοσίδη – Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα κόψει η Ε.Π.Σ.Κ. την πίτα της παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή”