Bookmarks

    Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/1) στην κοσμική ταβέρνα «Ο Φλοίσβος» που βρίσκεται στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα. Ήταν μία ομολογουμένως ιδιαίτερα σεμνή αλλά παράλληλα πολύ ζεστή εκδήλωση η οποία έγινε μέσα σε ένα ΑΟΚτζήδικο ομολογουμένως κλίμα με δεκάδες βετεράνους ποδοσφαιριστές που εκφράζουν όλες τις γενιές του Α.Ο.Κ. να δίνουν το παρών τους. Σίγουρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ήταν μία εκδήλωση η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με κυρίαρχο συναίσθημα, την αγωνία όλων για το παρόν και το μέλλον της ομάδας

     

    Μία αγωνία η οποία εκφράστηκε από τον Πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Σίμο Ανθουλάκη, από τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά, τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνο Κανάκη και από όλους όσους έδωσαν το παρόν τους με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Βλάση Τσάκα να δηλώνει πως αν ξεπεραστούν κάποια προβλήματα τα οποία υπάρχουν με τον Δήμο Καβάλας την επόμενη ημέρα να ανακοινώνει δέκα νέες μεταγραφές. Άψογοι οικοδεσπότες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αποδείχθηκαν τόσο ο Πρόεδρος των παλαιμάχων Σίμος Ανθουλάκης όσο και ο Γενικός Γραμματέας Λάκης Χατζηαποστολίδης οι οποίοι φρόντισαν μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου άπαντες να έχουν την καλύτερη φιλοξενία. Οι αναμνήσεις σίγουρα ξαναγύρισαν κατά τη διάρκεια της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν και την ευχή ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου να δίνει και να παίρνει.

     

    Πολλοί ήταν οι επώνυμοι

    Να σημειωθεί ότι το παρών τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας, τα μέλη της Διοίκησης Γιάννης Ξανθιώτης, Κώστας Νάνος και Βασίλης Σιδηρόπουλος, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρος Πετρόπουλος, ο νέος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ιορδανίδης, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και τα μέλη της Διοίκησης Τάσος Μεταξάς και Γιώργος Λουπέλης, ο Πρόεδρος των «Γαλάζιων Αργοναυτών» Γιάννης Καραμάνης και το μέλος της Διοίκησης Σταύρος Παντελίδης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Γιάννης Προμούσας και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Χατζηραφαηλίδης, η Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας Φωτεινή Χατζηιωαννίδου και βέβαια σύσσωμη η μεγάλη και ιδιαίτερα αγαπητή «οικογένεια» των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και πολλοί εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορταζ.

     

    Οι τιμητικές πλακέτες

    Λίγο πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις σε κάποια πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο πρώην παράγοντας Κλεάνθης Λουπέλης ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων επί ημερών Προεδρίας Χρήστου Μπάτση. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Κλεάνθη Λουπέλη ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς. Για την προσφορά του στον Α.Ο.Κ. τιμήθηκε με πλακέτα από τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή ο παλαίμαχος παίκτης των «Αργοναυτών» Μάκης Μπλέκος όπως επίσης με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνο Κανάκη. ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καπετανίδης. Για την μεγάλη προσφορά του στον Καβαλιώτικο αθλητισμό αλλά και στον Α.Ο.Κ. τιμήθηκε ο πρώην παράγοντας Σταύρος Γρηγοριάδης στον οποίο την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Τέλος να σημειώσουμε ότι οι τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν δύο ιδιαίτερα γνωστές και πολύ αγαπητές φυσιογνωμίες της τοπικής κοινωνίας και ειδικότερα οι Καβαλιώτες φίλαθλοι Βασίλης Εμμανουηλίδης και Θανάσης Μαγγίρης. Τον Βασίλη Εμμανουηλίδη τίμησε παραδίδοντας την πλακέτα ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας ενώ τον Θανάση Μαγγίρη τίμησε η Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας Φωτεινή Χατζηιωαννίδου. Ακολούθησε η κοπή πίτας με το φλουρί να πέφτει στον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή ενώ στα πιτάκια τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση, τυχερός αποδείχθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Μίλτος Σπυριδάκης.

     

    Έκλεψαν την παράσταση

    Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. ολοκληρώθηκε επί μουσικής σκηνής με την παράσταση να κλέβουν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. και προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τσανάκαλης τραγουδώντας ερμηνείες του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή Χρηστάκη όπως η «Κανάρα» και «Είναι το κρύο τσουχτερό» και βέβαια ο καλός συνάδελφος Μπάμπης Παναγιωτίδης ερμηνεύοντας τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσαν τα ζεϊμπέκικα που χόρεψαν τόσο ο πρώην Πρόεδρος των παλαιμάχων Κώστας Λιόλιος όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Πάτσας.

    2 Responses to “Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/1) στην κοσμική ταβέρνα «Ο Φλοίσβος» – Τιμήθηκαν οι Κλεάνθης Λουπέλης, Μάκης Μπλέκος, Βαγγέλης Καπετανίδης, Σταύρος Γρηγοριάδης, Βασίλης Εμμανουηλίδης και Θανάσης Μαγγίρης”