Bookmarks

     

    Σε θέματα ψυχολογίας αλλά και σε αντίστοιχα αγωνιστικής φύσεως ρίχνει το βάρος περισσότερο ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Μιχάλης Ιορδανίδης, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν για τον Α.Ο.Κ. κυρίως δε για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (26/1) στις Σέρρες με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Μιχάλης Ιορδανίδης σήμερα Τρίτη (21/1) ενημερώθηκε πλήρως από τους συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για την κατάσταση η οποία επικρατεί και έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας και τα προβλήματα των τραυματισμών καθώς και για τους παίκτες οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες.

     

    Η συνάντηση όλων των πλευρών πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στα αποδυτήρια του νέου προπονητή των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το σίγουρο είναι ότι από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και με δεδομένες τις γνώσεις που ο ίδιος είχε, ολοκλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του για το έμψυχο δυναμικό της Καβάλας.

     

    Στο Χαλκερό έγινε η προπόνηση

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (21/1) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι τόσο ο Άρτσε όσο και ο Χόρτσας αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις με τον δεύτερο που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες να εκτίει την μία ποινή της αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. 4 κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ επιστρέφει στην 11άδα ο Αλέξανδρος Πόπτσης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιορδανίδη

    Ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Μιχάλης Ιορδανίδης έδωσε το παρών του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους αθλητικούς ρεπόρτερ έκανε δηλώσεις λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΠΑΕ Καβάλα. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη Διοίκηση της ομάδας αλλά και τον Αντιπρόεδρο Βλάση Τσάκα για την τιμή την οποία μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. και βέβαια δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει και το συναίσθημα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από την ομάδα της Καβάλας ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα το 1980 και βλέπετε η μοίρα τα φέρνει να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα ως προπονητής από την Καβάλα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα βρίσκω παλιούς φίλους, πρώην συμπαίκτες μου στην κοπή της πίτας των βετεράνων του Α.Ο.Κ., οι στιγμές είναι συγκινητικές και μου δίνεται η ευκαιρία να δω πρώην συμπαίκτες μου τους οποίους είχα να δω εδώ και 30 χρόνια. Όσον αφορά τώρα την προσπάθεια της Καβάλας θα ήθελα να πω ότι όλοι μαζί, Διοίκηση, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι και πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι έτσι ώστε η ομάδα να σωθεί. Η Καβάλα έχει μεγάλο όνομα, η φανέλα της είναι βαριά, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά και από κει και πέρα επαναλαμβάνω ότι όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε προκειμένου να σωθεί ο Α.Ο.Κ.. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

     

    -Ο Μιχάλης Ιορδανίδης ρωτήθηκε αν θα κάνει μεταγραφές ο Α.Ο.Κ. και για το θέμα αυτό τόνισε:

    -«Αυτό είναι θέμα της Διοίκησης και στις συζητήσεις που είχα με τον Βλάση Τσάκα μου είπε πως αν λυθούν κάποια προβλήματα που υπάρχουν μεταγραφές θα γίνουν».

     

    -Ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Μιχάλης Ιορδανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες της Καβάλας λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Αυτό που θέλω να πως στον κόσμο της Καβάλας είναι ότι θα πρέπει να βοηθήσει την προσπάθεια όσο πιο πολύ γίνεται, να βρεθεί κοντά της. Έχουν μείνει 10 αγωνιστικές, οι φίλαθλοι θα πρέπει σ’ αυτά τα παιχνίδια να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές γιατί είναι γνωστό ότι πάντοτε ο Α.Ο.Κ. στηρίζονταν στον φίλαθλο κόσμο του. Η Καβάλα είναι μία ποδοσφαιρομάνα και οι φίλαθλοι οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα και τα νέα παιδιά, στις 10 αγωνιστικές που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος».

     

    -Ο Μιχάλης Ιορδανίδης ρωτήθηκε τι θα επιδιώξει να αλλάξει μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» και για το θέμα αυτό τόνισε:

    -«Η προσπάθειά μας θα επικεντρωθεί στο να αλλάξουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί από τη βαριά ήττα (1-4) από την Καρδίτσα και πιστεύω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας το βάρος που πρέπει. Η φιλοσοφία η δική μου έχει ξεκινήσει από σήμερα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε ούτε τετράδες, ούτε τριάδες, ούτε δυάδες αγώνων και αυτή τη στιγμή οφείλουμε να επικεντρωθούμε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Εθνικό Γαζώρου. Εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος είτε σε θέματα ψυχολογίας είτε σε θέματα αγωνιστικής φύσεως και μόλις ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Πιερικό».

     

    Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής

    Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι «Φαίακες» προηγήθηκαν στο 14′ με τον Γυφτοκώστα και η ομάδα της Μαγνησίας ισοφάρισε στο 65′ με τον Ανιέτε. Να σημειωθεί ότι η σημερινή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα.

    Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:
    Αιγινιακός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
    Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-4
    Δόξα Δράμας-Τύρναβος 0-0
    Ζάκυνθος-Εθνικός Γαζώρου 2-1
    Βατανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-2
    Ηρακλής-Πιερικός 6-0
    Νίκη Βόλου-Κέρκυρα 1-1

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 16 αγώνες)
    1. Κέρκυρα 40
    2. Νίκη Βόλου 32
    3. Ηρακλής 30
    4. Αναγέννηση Καρδίτσας 28
    5. Εθνικός Γαζώρου 25
    -. Αιγινιακός 25
    -. Απόλλων Καλαμαριάς 25
    8. Τύρναβος 23
    9. Ζάκυνθος 22
    10. Δόξα Δράμας 18
    11. Πιερικός 13
    12. Καβάλα 12
    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών 9
    -. Βατανιακός 9

    Comments are closed.