Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών για την 17η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League με τον νέο προπονητή των «Αργοναυτών» Μιχάλη Ιορδανίδη να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στο πως ο Α.Ο.Κ. θα καταφέρει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θα επιχειρήσουν να «πάρουν το αίμα τους πίσω» αφού είναι γνωστό ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε κερδίσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με σκορ (1-2).

     

    Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας χαρακτηρίζεται το εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου και στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας με τον νέο προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη να προσπαθεί να καταστρώσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα ως ένα παιχνίδι ύψιστης σημασίας σε βαθμολογικό επίπεδο αφού ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει πάση θυσία να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση του δημοτικού γηπέδου των Σερρών, στην προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Α.Ο.Κ. παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα γίνει και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου για την 17η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο νέος προπονητής Μιχάλης Ιορδανίδης επιχειρεί να «ακτινογραφήσει» όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ των «Αργοναυτών», μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Δίνει παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλο βάρος σε θέματα βελτίωσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών κάτι το οποίο όπως ο ίδιος έχει επισημάνει, θεωρεί ένα στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία έγινε σήμερα Πέμπτη (23/1) το πρωί στο δημοτικό γήπεδο του Χαλκερού συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας με μεγαλύτερη βαρύτητα στα θέματα της τακτικής και με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να προσπαθεί να βρει τις ιδανικότερες λύσεις για την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι να τονιστεί ότι ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Δημήτρη Χόρτσα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη με τον Δημήτρη Χόρτσα να ακολουθεί ειδική θεραπεία ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο ο Πέδρο Άρτσε δεν ανησυχούν την τεχνική ηγεσία της Καβάλας ενώ στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη υπολογίζεται και ο Αλέξης Πόπτσης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και κανονικά θα δώσει το παρών του στο δύσκολο παιχνίδι του δημοτικού γηπέδου των Σερρών. 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος δηλώθηκε να μην αγωνιστεί, εκτίοντας την ποινή της τιμωρίας του, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από την άλλη πλευρά 7 κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πιερικό και τον Βατανιακό.

     

    Ο Ε. Γρατσάνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. στον Γάζωρο

    Ο διαιτητής Ευάγγελος Γρατσάνης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Α.Ο.Κ. η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι Ευθύμιος Κουρέντας (Ε.Π.Σ. Τρικάλων) και Θεόδωρος Καράμπουλας (Ε.Π.Σ. Λάρισας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Δημήτριο-Χρήστο Μανούρα της Ε.Π.Σ. Τρικάλων και παρατηρητή διαιτησίας τον Ανάργυρο Μαβίνη της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Εξάλλου στην αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Βατανιακό βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Γεώργιος Λαζαρής και Ευάγγελος Κιοτζένης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Στην Καλαμαριά αγωνίζεται η ομάδα νέων του Α.Ο.Κ.

    Τη δική της μάχη θα δώσει το Σάββατο (25/1) στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης» η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της Football League θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στόχος για το συγκρότημα του Σάκη Τσιρονίδη είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, σε μία αναμέτρηση την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Παναγιώτης Κουκούλας με βοηθούς του τους Ιάκωβο Μαρκόπουλο και Γεώργιο Μαμασούλα (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με παρατηρητή διαιτησίας τον Απόστολο Προδαθίκα από την ίδια Ένωση.

    Comments are closed.