Bookmarks

     

    Βήμα βήμα ο νέος προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης καταστρώνει τα σχέδιά του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (26/1) στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου για την 17η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά η οποία μετά την συντριβή (1-4) στο «Ανθή Καραγιάννη» από την Αναγέννηση Καρδίτσας προσπαθεί να ανασκουμπωθεί και ταυτόχρονα να ανασυντάξει τις δυνάμεις της προκειμένου να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου.

     

    Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ιορδανίδης που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα δυναμικό και πολύ ορεξάτο τρόπο έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση η οποία επικρατεί σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά την ενημέρωση την οποία είχε από τους συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., έχει δημιουργήσει μία πλήρη εικόνα για τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο ίδιος θα γνωρίσει ακόμη πιο πολύ τους ποδοσφαιριστές, περνώντας τον κάθε έναν από «ακτινογραφία» ώστε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου ο Α.Ο.Κ. να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή 11άδα.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε σήμερα Τετάρτη (22/1) νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο του Χαλκερού ο Μιχάλης Ιορδανίδης και οι συνεργάτες του έριξαν το μεγαλύτερο βάρος τους κυρίως σε θέματα τακτικής.

     

    Στον τομέα αυτό μάλιστα αλλά και στο θέμα της ψυχολογίας ο ίδιος αναμένεται να ρίξει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος μέχρι την ώρα του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου κάτι το οποίο μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε και στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ. Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Η προσπάθειά μας θα επικεντρωθεί στο να αλλάξουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί από τη βαριά ήττα (1-4) από την Καρδίτσα και πιστεύω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας το βάρος που πρέπει. Η φιλοσοφία η δική μου έχει ξεκινήσει από σήμερα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε ούτε τετράδες, ούτε τριάδες, ούτε δυάδες αγώνων και αυτή τη στιγμή οφείλουμε να επικεντρωθούμε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Εθνικό Γαζώρου. Εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος είτε σε θέματα ψυχολογίας είτε σε θέματα αγωνιστικής φύσεως και μόλις ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Πιερικό».

     

    Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Ιορδανίδης κάλεσε τους φιλάθλους της Καβάλας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια για τη σωτηρία του Α.Ο.Κ. λέγοντας:

    -«Αυτό που θέλω να πως στον κόσμο της Καβάλας είναι ότι θα πρέπει να βοηθήσει την προσπάθεια όσο πιο πολύ γίνεται, να βρεθεί κοντά της. Έχουν μείνει 10 αγωνιστικές, οι φίλαθλοι θα πρέπει σ’ αυτά τα παιχνίδια να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές γιατί είναι γνωστό ότι πάντοτε ο Α.Ο.Κ. στηρίζονταν στον φίλαθλο κόσμο του. Η Καβάλα είναι μία ποδοσφαιρομάνα και οι φίλαθλοι οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα και τα νέα παιδιά, στις 10 αγωνιστικές που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος».

     

    Απουσίες και επιστροφές στον Α.Ο.Κ.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο αμυντικός Δημήτρης Χόρτσας που μετέβη στην Αθήνα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει επιστρέφει τις ερχόμενες ημέρες προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ενώ η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Κάποιο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Πέδρο Άρτσε τον οδηγεί στο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι των Σερρών υπολογίζεται ο Αλέξης Πόπτσης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Από κει και πέρα 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ρεβυθόπουλος και θα απουσιάσει από 2 παιχνίδια τα οποία η ΠΑΕ Καβάλα θα δηλώσει για να εκτίσει την τιμωρία του ο αμυντικός του Α.Ο.Κ. ενώ την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, από τις 4 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαλεριάνος θα τις εκτίσει στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

     

    Νέος Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων ο Γιάννης Προμούσας

    Συνεδρίασε την προηγούμενη Παρασκευή (17/1) το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και το οποίο έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε από το θέση του Προέδρου, για προσωπικούς λόγους ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος. Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και εξέλεξε παμψηφεί τον Γιάννη Προμούσα στην θέση του νέου Προέδρου και τον Βασίλειο Χατζηραφαηλίδη στη θέση του γενικού γραμματέα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Μάλιστα μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες καταγράφονται στην Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Προμούσας Ιωάννης

    Αντιπρόεδρος: Βακιρτζής Βασίλειος

    Γενικός Γραμματέας: Χατζηραφαηλίδης Βασίλειος

    Ταμίας: Κουκουντζής Κων/νος

    Μέλη:  Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Αγανικόλας Παράσχος, Βουρβουτσιώτης Απόστολος, Γκόγκος Μάρκος, Λουπέλης Γεώργιος, Μεταξάς Αναστάσιος, Τζιώγας Αναστάσιος

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι σε σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας ευχαριστεί δημοσίως τον απερχόμενο Πρόεδρο Μιχάλη Σωτηρόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε και εύχεται καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο Γιάννη Προμούσα.

    Comments are closed.