Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και από τη διοργανώτρια αρχή όλοι οι παράγοντες ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές διαιτητές, προπονητές και φίλαθλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοσμικό κέντρο «Μιχάλης» στην Καβάλα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία θα τιμήσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής, θα τιμηθούν, ο καλύτερος παράγοντας ποδοσφαιριστής, προπονητής αλλά και διαιτητής της χρονιάς που έφυγε, μετά από γκάλοπ το οποίο διεξήχθη.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό δίνονται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο σημειώνεται ότι απορρίφθηκε η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών, που υπέβαλλε το σωματείο Κεραυνός Πέρνης σε βάρος του σωματείου Α.Ο. Θεαγένης Θάσου.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης και το αναλυτικό περιεχόμενό του έχει ως εξής:

     

    1. Καλούνται όλοι οι παράγοντες ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές διαιτητές, προπονητές και φίλαθλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους, την πρωτοχρονιάτικη κοπή πίττας που θα γίνει την Παρασκευή 31-1-2014 και ώρα 9.μ.μ. στο κέντρο «Μιχάλης» που βρίσκεται στο περιγιάλι Καβάλας. Τα τρία τυχερά σωματεία που θα τύχουν το φλουρί, θα πάρουν ως δώρο από μία στολή ποδοσφαίρου. Κατά την εκδήλωση που θα τιμήσει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Σαρρής θα τιμηθούν οι καλύτεροι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 που είναι

    α) παράγοντας ποδοσφαίρου (Κωνσταντίνος Αντεδάκης –Απόλλων Χρυσοχωρίου)

    β) ποδοσφαιριστής ( ισοψήφησαν Νάνος Ελισσαίος –Νέστος Χρυσούπολης και Μαυρογιάννης Γεώργιος- Παγγαίο)

    γ) προπονητής (Χαράλαμπος Πανταζίδης-Βύρων Καβάλας )

    δ) διαιτητής (Κωνσταντινίδης Δημήτριος)

    Επίσης θα τιμηθούν οι πρώην ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Απαζίδης Κων/νος και Ιωάννης Καγιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μικτών ομάδων 2007-2008 στην κατηγορία των προπαίδων αλλά και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ευρώπη, στην ίδια κατηγορία.

     

    2. Έληξαν με επιτυχία τα τεστ των ομοσπονδιακών διαιτητών ποδοσφαίρου, βορείου Ελλάδος, που έγιναν στην πόλη της Καβάλας την Τρίτη 21-1-2014. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής, όπως το Δήμο Καβάλας και τους εργαζομένους στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    3. Εκδικάστηκε και απορρίφθηκε η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών που υπέβαλε το σωματείο Κεραυνός Πέρνης σε βάρος του σωματείου Α.Ο. Θεαγένης Θάσου ως εκ τούτου το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. Θεαγένης –Κεραυνός Πέρνης, είναι ισχυρό.

     

    4. Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 η μικτές μας ομάδες νέων και παίδων δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα, στην Κομοτηνή, εναντίον της Ε.Π.Σ. Θράκης.

     

    5. Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 διεξάγεται το ποδοσφαιρικό τουρνουά μικρών ηλικιών ( κατηγορία Κ11) στα γήπεδα Χρυσούπολης.

     

    6. Οι επαναληπτικοί αγώνες Κυπέλλου Αετός Ορφανού-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου και ΜΑ Αντιφιλίππων-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 3.μ.μ.

     

    7. Ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στο Δημοτικό στάδιο Ελευθ/λης.

     

    8. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο τριακόσια 300€ και απαγόρευση εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους έως 30-6-2014 ο Πρόεδρος του σωματείου Θεαγένη Θάσου κ. Μέντζας Ηλ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΟ Κεραμωτής-Θεαγένης Θάσου. Η ποινή απαγόρευσης εισόδου ισχύει από την Δευτέρα 27-1-2014.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές

    Σουκρήογλου Σ. Κεραυνός Πέρνης 1 αγωνιστική

    Ριζούδης Κ. Οι Λύκοι 1 αγωνιστική

    Μπατμανίδης Θ. Χελιδόνια 7 αγωνιστικές

    Οικονόμου Π. Κεραυνός Καλλιράχης 1 αγωνιστική

    Πούρα Ε. ΑΟ Ελαιοχωρίου 1 αγωνιστική

    Χειμώνας Σ. Άρης Ζυγού 3 αγωνιστικές

     

    10.Το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει ο κυπελλούχος της ένωσης μας έχει ως εξής:

    Β ΦΑΣΗ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 19-03-2004 2η ΦΑΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 26-03-2014 3η ΦΑΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 02-04-2014 4η ΦΑΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 09-04-2014 5η ΦΑΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 16-04-2014 6η ΦΑΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 30-04-2014 7η ΦΑΣΗ

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 3-5-2014».

    Comments are closed.