Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» σήμερα Σάββατο (8/12) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης με την Κασσιόπη για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Football League. Μία αναμέτρηση πέρα για πέρα καθοριστική για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας θέλουν το «τρίποντο», για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    20 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Γιώργος Μαραντάς

    Ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς συνολικά πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση με την Κασσιόπη που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι εκ των οποίων οι δύο θα μείνουν εκτός 18άδας. Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του είναι οι εξής:

    Τιγγιρίδης, Γιαννίκογλου, Ντουτσαρίδης, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Χόρτσας, Κουρέλας, Ντομί, Άρτσε, Αλεξίου, Γκαρακλίδης, Κονατέ, Πάλλας, Καρλόπουλος, Βαλεριάνος και Καπνίδης.

    One Response to “Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» σήμερα Σάββατο (8/12) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Κασσιόπη – 20 ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή του Α.Ο.Κ. ο Γιώργος Μαραντάς”