Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγοριών Κ9 και Κ11 το οποίο επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 1η του μήνα αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν. Το συγκεκριμένο τουρνουά που διοργανώνεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ζυγού και του Κρυονερίου και μέσα από το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    Το δελτίο τύπου

    της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας (Κ9) και το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στα γήπεδα Ζυγού και Κρυονερίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τα κάτωθι:

     

    α) Το τουρνουά αυτό μεταφέρεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 8-12-2013.

     

    β) Το πρόγραμμα θα ισχύσει ως αυτό σας έχει σταλεί για το γήπεδο Ζυγού (δηλ 1ος – 2ος – 3ος και 4ος  όμιλος).

     

    γ) Οι όμιλοι 5ος και 6ος θα αγωνισθούν στο γήπεδο Αμυγδαλεώνα (παληό) αντί στου Κρυονερίου ως είχε το πρόγραμμα που σας είχε σταλεί. Το αγωνιστικό όμως πρόγραμμα παραμένει το ίδιο.

     

    δ) Παράλληλα ενημερώνουμε τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά της κατηγορίας (Κ11) ότι αυτό θα αναβληθεί μέχρι νεοτέρας. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση τα σωματεία μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας».

    One Response to “Την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγοριών Κ9 και Κ11 που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών”