Bookmarks

     

    Μετά την ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας σε συνεργασία με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και με θέμα «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φυτωρίων», μία ακόμη ημερίδα επεξεργάζεται να πραγματοποιήσει η τοπική Ένωση αυτή τη φορά με θέμα «Πρώτες βοήθειες». Να σημειωθεί και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου ότι πρόκειται για μία ημερίδα η οποία θα δώσει μερική λύση στο πρόβλημα της παρουσίας ιατρών-νοσηλευτών στα γήπεδα.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο σημειώνεται ταυτόχρονα ότι την Παρασκευή (20/12) η Διοίκηση της τοπικής Ένωσης έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

    1. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας πραγματοποίησε σε συνεργασία με το σωματείο Ορφέας Ελευθ/λης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φυτωρίων» GRASSROOTS. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου παρουσία εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

     

    2. Στα άμεσα σχέδια του Δήμου Παγγαίου και της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι η πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ». Μία ημερίδα που θα δώσει μερική λύση στο πρόβλημα της παρουσίας ιατρών-νοσηλευτών στα γήπεδα. Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν υποχρεωτικά δύο (2) τουλάχιστον εκπρόσωποι από κάθε  σωματείο, του Δήμου Παγγαίου.

     

    3. Η Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου, για την κατηγορία (Κ11) στις 26 Ιανουαρίου 2013. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Νέστου Χρυσούπολης, στην περίπτωση όμως που οι συμμετοχές είναι πολλές, υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και άλλο γήπεδο πλην αυτών του Νέστου. Παρακαλούμε τις ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως έως την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.

    4. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με το τέλος της χρονιάς και τη διακοπή των πρωταθλημάτων πρόκειται να δώσει την Παρασκευή 20-12-2013 και ώρα 4.30.μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι αθλητικογράφοι των Μ.Μ.Ε να καλύψουν την συνέντευξη. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία της ένωσης.

     

    5. Τιμωρείται ο πρώην παράγοντας του σωματείου Βρασίδας Ν. Περάμου κ. Ορφανίδης Αναστάσιος για την παραβατική του συμπεριφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.Περάμου ΑΕ Πιερέων με αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρουν για τρεις (3) μήνες.

     

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελπίς Κρυονερίου-Φρίξος Ελευθ/λης αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 12-1-2014 και ώρα 11.π.μ.

     

    7. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Πέρνης.

     

    8. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους για έξι (6) μήνες και χρηματικό πρόστιμο εκατό 100€ ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδάρας Θ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Πέρνης. Η ποινή αποκλεισμού ισχύει από την Δευτέρα 16-12-2013.

     

    9. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ ο προπονητής του σωματείου Κεραυνός Πέρνης κ. Μαλαματάς Ι για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Πέρνης.

     

    10.Καλείται σε απολογία την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Ν. Ηρακλής Μυρτοφλυτου, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου-Μυρμιδόνες Καβάλας.

     

    11. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα ο παράγοντας του σωματείου ΑΕ Πιερέων κ. Καρυοφύλλης Στ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΕ Πιερέων – Κεραυνός Κρηνίδων. Η ποινή του ισχύει από την Δευτέρα 16-12-2013.

     

    12. Τιμωρήθηκε το σωματείο ΑΕ Πιερέων με μία (1) αγωνιστική το γήπεδό του με αναστολή για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΕ Πιερέων – Κεραυνός Κρηνίδων.

     

    13. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο εικοσιπέντε (25)€ με αναστολή ο προπονητής του σωματείου Εθνικού Ν.Καρυάς κ. Σιώπης Δημ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Εθνικός Ν.Καρυάς- Άρης Κεχροκάμπου.

    14. Τιμωρήθηκε μας αποκλεισμό εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους  για δέκα (10) ημέρες ο προπονητής του σωματείου Φρίξου Πλατανοτόπου κ. Κανλήογλου Δ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Φρίξος Ελευθ/λης-Φρίξος Πλατανοτόπου. Η ποινή του ισχύει από την Δευτέρα 16-12-2013.

    15. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου Κεραυνός Ελευθερών με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός Ελευθερών-Παγγαίο.

    16. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου Παγγαίου με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός Ελευθερών-Παγγαίο.

     

    17. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Κλοκίδης Μ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 2 αγωνιστικές

    Γκαγκαΐδης Γ. Άρης Κεχροκάμπου 1 αγωνιστική

    Μωυσιάδης Μ. Άρης Κεχροκάμπου 1 αγωνιστική

    Μησίν Παρ. Μ.Α. Ορφανίου 1 αγωνιστική

    Ζαραζάνης Δ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 2 αγωνιστικές

    Τσαχίδης Π. Παγγαϊός Παλαιοχωρίου 3 αγωνιστικές

    Πανταζίδης Χρ. Βύρων Καβάλας 2 αγωνιστικές

    Βουλγαρίδης Ι. Μ.Α. Φιλίππων 1 αγωνιστική

    Σαλπιγκτίδης Θ. Ηρακλής Μυρτοφύτου 4 αγωνιστικές».

    2 Responses to “Ημερίδα με θέμα «Πρώτες βοήθειες» πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Καβάλας για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων – Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει την Παρασκευή (20/12) το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας”