Bookmarks

     

    Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή Καβάλας προς τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών το Σάββατο (7/12) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στην ίδια ανακοίνωση το Δ.Σ. του Ηρακλή Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του και προς τους δύο διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης για την άψογη διαιτητική τους παρουσία.

     

    Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

    του Ηρακλή Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Ηρακλή Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Η Διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμίτσας το Σάββατο (7/12) στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η παρουσία τους μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο αγώνας κρίθηκε από δικά μας και μόνο λάθη και δεν μας φταίει απολύτως κανείς.! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης, Τρύφωνα Κατρακάρη και Παναγιώτη Μαγκαφά για την άψογη διαιτησία τους».

    Comments are closed.