Bookmarks

     

    Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (2/12) η ΠΑΕ Καβάλα με αφορμή τις τελευταίες τρεις κακές διαιτησίες οι οποίες παρατηρήθηκαν, στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» καθώς και στην αναμέτρηση του σταδίου Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Τύρναβο. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καβάλα στρέφεται κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Παναγιώτη Κοεμτζίδη της Ε.Π.Σ. Πιερίας ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό προκειμένου να ανάψουν οι προβολείς του γηπέδου Αλκαζάρ με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα.

     

    Με βάση βέβαια τα τελευταία κρούσματα επισημαίνεται από την ΠΑΕ Καβάλα ότι δεν είναι διατεθειμένη να «πληρώσει εισιτήριο για τέτοιες παραστάσεις» με βάση όλα όσα παρατηρήθηκαν τον τελευταίο καιρό.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Καβάλα είναι το εξής:

    -«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ανέχθηκε μέχρι σήμερα δυο (2) απαράδεκτες διαιτησίες στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο στάδιο « Ανθή Καραγιάννη» για την 8η και 9η αγωνιστική, του 2ου Ομίλου της Football League, με τη ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (17/11) και την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (24/11) αντίστοιχα.

    Θέλοντας να δώσουμε ένα καινούριο στίγμα, αποφύγαμε μέχρι σήμερα την πεπατημένη οδό των ανακοινώσεων αλλά μάλλον «Αυτός ο κόσμος… αυτά καταλαβαίνει!!!».

    Στην αναμέτρηση της 01/12/2013 στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας με την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟ για την 10η αγωνιστική, ήρθε ο διαιτητής κ. Παναγιώτης Κοεμτζίδης (Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ) για να συμπληρώσει την τριάδα με τους δυο (2) αγώνες που προηγήθηκαν και προαναφέραμε, τους συναδέλφους του κ.κ. Χαράλαμπο Σελεμίδη (Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ) και Νικόλαο Τεβεκέλη (Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).

    Δεν μπαίνουμε στον κόπο να αναφερθούμε σε φαλτσοσφυριγματα. Ωστόσο, το να επιτρέπεις μετά το 55’ να διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας  στο γήπεδο Αλκαζάρ χωρίς προβολείς, και ενώ το σκοτάδι ήταν ήδη «επί σκηνής», τότε μιλάμε για παρωδία με τραγικούς πρωταγωνιστές.

    Τα γλαφυρά που ο παρατηρητής του αγώνα κ. Αντώνιος Αξαλης προσπάθησε να μας δικαιολογήσει, για οφειλές ύψους 1.500 ευρώ στο στάδιο Αλκαζάρ από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας (ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ) για να ανάψουν οι προβολείς, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

    Δεν προβαίνουμε σε καμία νομική ενέργεια, για να διεκδικήσουμε κάτι εκτός αγωνιστικού χώρου. Θεωρούμε και πρέπει, οι αγώνες να διεξάγονται μέσα στο γήπεδο, με ίσους όρους.

    Εάν πάλι θέλουν να επαναλάβουν την πράξη υποβιβασμού της ομάδος μας, Νο2 με διαφορετικούς «σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές», λυπούμαστε αλλά εμείς ως ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, δεν είμαστε διατεθειμένοι «να πληρώσουμε εισιτήριο για τέτοιες παραστάσεις»».

     

    2 Responses to “Δριμύ κατηγορώ της ΠΑΕ Καβάλα κατά της διαιτησίας: «Εμείς ως ΠΑΕ Καβάλα δεν είμαστε διατεθειμένοι να «πληρώσουμε εισιτήριο για τέτοιες παραστάσεις»»”