Bookmarks

     

    Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε σήμερα Τετάρτη (13/11) ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι «Αργοναύτες» με την ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα, φιλική αναμέτρηση (3-1) η οποία διεξήχθη στο γήπεδο του Χαλκερού. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League και μέσα από το φιλικό με την ομάδα U20 είχε τη δυνατότητα να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι συγκεκριμένοι παίκτες.

     

    Στο συγκεκριμένο φιλικό μάλιστα παρακολούθησε και ο πρώην παίτης του Α.Ο.Κ. Σερτζ Ντιέ, δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στον 27χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο Μανουέλ Ερνάντεθ Σονσέκα Ερβάς ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις και προκάλεσε ευμενή σχόλια. Από την άλλη πλευρά να σημειώσουμε ότι ο Καστοριανός προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε τη δυνατότητα να δει και κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα U20 του Α.Ο.Κ. και κάποιοι εξ αυτών πολύ σύντομα αναμένεται να υπογράψουν ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο στην Καβάλα. Τρεις απ’ αυτούς μάλιστα είναι οι Στυλιανός Μπλιος, Άγγελος Κυγάης και Αθανάσιος Μητσιός οι οποίοι και στο φιλικό με την ΠΑΕ Καβάλα άφησαν θετικές εντυπώσεις. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Καβάλα νίκησε την ομάδα U20 με σκορ (3-1) με δύο τέρματα του Μαυρίδη και ένα του Πάλλα ενώ για το συγκρότημα του Σάκη Τσιρονίδη που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μπλιος. Σε αγωνιστικό επίπεδο στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Νίκη Βόλου. Στα πλάνα του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη υπολογίζεται εκτός απροόπτου βέβαια ο Κύδων Καρλόπουλος ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε με τη θλάση στους προσαγωγούς που υπέστη. Ο Κύδων Καρλόπουλος έχει μπει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης και υπολογίζεται από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη σε αντίθεση με τον Γιώργο Βαλεριάνο ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπειών λόγων του προβλήματος της θλάσης που υπέστη στον δικέφαλο.

     

    ΠΑΕ Καβάλα: Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Τιγγιρίδη, Δρίττα, Κυριακάκη, Κονατέ, Ντομί, Ντόση, Καζαντζίδη, Γρ. Παπαδόπουλο, Μαυρίδη, Καζανά και Σονσέκα Ερβάς ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καρλόπουλος, Πάλλας και Αλεξανδρής.

     

    U20 ΠΑΕ Καβάλα: Από την πλευρά το ο προπονητής της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα Σάκης Τσιρονίδης χρησιμοποίησε τους Τιντζάι, Μαρκιανίδη, Ανεστόπουλο, Ιωαννίδη, Μητσιό, Παπαζώτο, Μπλιο, Ευαγγέλου, Κυγάη, Ράνο και ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής από το Κόσσοβο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χρυσαλίδης, Θωμαΐδης, Καρίπογλου, Χατζηθεοδώρου, Τσουλουφίδης.

     

    Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

    Σε κυκλοφορία βρίσκονται από σήμερα Τετάρτη (13/11) τα εισιτήρια του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα, τα εισιτήρια για το πέταλο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» που φιλοξενούνται οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αλλά και για τις κερκίδες που βλέπουν στην παραλία, κοστίζουν 10 ευρώ το κάθε ένα ενώ για τις κερκίδες που βρίσκονται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία το κάθε εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ. Ωστόσο η ΠΑΕ Καβάλα παρέχει τη δυνατότητα στους Καβαλιώτες φιλάθλους μόλις με 5 ευρώ επιπλέον να παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας, στο γειτονικό ντέρμπι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο.Κ. τόσο με τη Νίκη Βόλου όσο και με τη Δόξα Δράμας αφού μοναδικός στόχος είναι το 2 επί 3 και η κατάκτηση 6 βαθμών.

     

    Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου

    Ο διαιτητής Χαράλαμπος Σελεμίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (17/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Νίκης Βόλου για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League. Μία αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και βοηθοί του θα είναι οι Σταύρος Σήπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας) και Παναγιώτης Ρίγκος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ανδρέα Καραλιόλιο (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτριο Ίτσκο της Ε.Π.Σ. Σερρών. Εξάλλου την αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αναγέννησης Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης της Ε.Π.Σ. Καβάλας με α΄ βοηθό διαιητή τον Γεώργιο Λαζρή από την ίδια Ένωση.

    14 Responses to “Φιλική νίκη (3-1) της ΠΑΕ Καβάλα σε βάρος της U20 με δύο γκολ του Μαυρίδη και ένα του Πάλλα και χρήσιμα συμπεράσματα του Απόστολου Χαραλαμπίδη εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη»”