Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τρίτη 19 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στην 4η φάση προκρίθηκαν οι ομάδες Μ.Α. Αντιφιλίππων, Μυρμιδόνες, Αετός Ορφανού, Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, Α.Ο. Ποταμιάς, Δόξα Θεολόγου, Μακεδονικός Αμισιανών και Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της τοπικής Ένωσης στις 6 το απόγευμα και σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Μάλιστα από πλευράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής, στο οποίο μάλιστα έγιναν γνωστές και οι ποινές που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποβλήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας.


    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει ως εξής:

     

    1. Στα πλαίσια των καλών σχέσεων μεταξύ σωματείων και διοργανώτριας αρχής, της καλής φιλοξενίας, αλλά και εφαρμογής των σχετικών διατάξεων που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, ενημερώνουμε και παρακαλούμε τους παράγοντες των σωματείων ότι, όταν επισκέπτεται το γήπεδο τους ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ., ένα μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, ή ένας παρατηρητής διαιτησίας, να του παρέχουν κάθε διευκόλυνση ώστε να επιτελεί με ευχέρεια τα καθήκοντα που απορρέουν από την ιδιότητα του. Είμαστε βέβαιοι λοιπόν ότι η καλή φιλοξενία των ανωτέρω παραγόντων του ποδοσφαίρου, που θα τύχουν από μέρους των σωματείων αλλά και ο σεβασμός προς τον θεσμικό τους ρόλο, βοηθά στην πρόοδο του αθλήματος του ποδοσφαίρου, σκοπός τον οποίον υπηρετούμε όλοι μας.

     

    2. Τιμωρείται με δύο (2) αγωνιστικές ημέρες, το γήπεδο του σωματείου Θεαγένης Λιμένα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)€. Η ποινή επιβλήθηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Θεαγένης- Α.Ε. Καβάλας της 3-11-2013. Η ανωτέρω ποινή ισχύει από την Δευτέρα 18-11-2013.

     

    3. Τιμωρείται με μία (1) αγωνιστική ημέρα το γήπεδο του σωματείου Βρασίδας Ν. Περάμου καθώς και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€. Η ποινή επιβλήθηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βρασίδας – Κεραυνός Κρηνίδων. Η ανωτέρω ποινή ισχύει από τη Δευτέρα 18-11-2013.

     

    4. Τιμωρείται το σωματείο Ηρακλής Μυρτοφύτου με χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150)€ και μία (1) αγωνιστική ημέρα με αναστολή του γηπέδου του, συσωρευτικά. Οι ανωτέρω ποινές επιβλήθηκαν για την παραβατική συμπεριφορά παραγόντων και φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες Ελευθερές-Μυρτόφυτο και Μυρτόφυτο- Λυδία αντίστοιχα.

     

    5. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα υποδομής και στην κατηγορία (Κ15) ότι το σωματείο Θεαγένης Λιμένα αποχωρεί οικιοθελώς από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος.

     

    6. Για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας προκρίθηκαν οι ομάδες Μ.Α. Αντιφιλίππων, Μυρμιδόνες, Αετός Ορφανού, Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, Α.Ο. Ποταμιάς, Δόξα Θεολόγου, Μακεδονικός Αμισιανών και Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου. Η κλήρωση για την επόμενη

    (4η )φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί στα γραφεία της ένωσης τη Τρίτη 19-11-2013 και ώρα 6.μ.μ.

     

    7. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Παυλίδης Π. Παγγαίο 1 αγωνιστική

    Αραδούλης Π. Αετός Ορφανού 1 αγωνιστική

    Παπαθεοδώρου Α. Κεραυνός Καλλιράχης 3 αγωνιστικές

    Δεληαγάς Χρ. Εθνικός Ν. Καρυάς 3 αγωνιστικές

    Σισμανίδης Ι. Ατρόμητος Χαλκερού 4 αγωνιστικές

    Μούσας Ν. Θεαγένης Θάσου 5 αγωνιστικές

    Προδρομίδης Β. Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Τσίκνας Π. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Τσιλιγγίρης Χρ. Μακεδονικός Αμισιανών 1 αγωνιστική

    Χατζηχρήστου Μ. Ηρακλής Μυρτοφύτου 1 αγωνιστική».

     

    One Response to “Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας”