Bookmarks

     

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας υπενθυμίζεται ότι όσες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος, στα τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει η ένωση, για τις ομάδες (Κ11) και (Κ9) υποχρεούνται να το δηλώσουν εγγράφως έως και την ερχόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Παράλληλα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν 6 αναμετρήσεις για τη γ΄ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ την ίδια ημέρα οι μικτές ομάδες νέων και παίδων αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας.

    Το δελτίο τύπου

    της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μέσα από το οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης έχει ως εξής:

     

    -«Ενημέρωση τμημάτων υποδομής

    1. Ενημερώνουμε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων (Κ17), (Κ15) και (Κ13) ότι οι στολές των ποδοσφαιριστών τους υποχρεωτικά πρέπει να φέρουν στην πλάτη νούμερο, έτσι ώστε να διευκολύνετε το έργο του διαιτητή. Άλλωστε αυτό προβλέπεται και από τους σχετικούς κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα την τέλεση των αγώνων.

     

    2. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής ότι υποχρεούνται να εφαρμόζουν και να πειθαρχούν στις διατάξεις της προκήρυξης όπως π.χ. ηλικίες ποδοσφαιριστών, τήρηση του προγράμματος, αποστολή φύλλων αγώνα στην Ε.Π.Σ.Κ. κ.λ.π. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλονται στους παραβάτες οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

     

    3. Υπενθυμίζουμε ότι, όσες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος, στα τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει η ένωση, για τις ομάδες (Κ11) και (Κ9) υποχρεούνται να το δηλώσουν εγγράφως έως και την Πέμπτη 14-11-2013.

     

    4. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι εκτελούν χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής, θα πρέπει να προμηθευτούν από την Ε.Π.Σ.Κ., δελτίο πιστοποίησης προπονητή, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα στους πάγκους των ομάδων τους.

     

    5. Ενημερώνουμε τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα υποδομής (Κ15) ότι παραιτείται των υπολοίπων αγώνων η ομάδα του Άρη Πρίνου.

     

    6.Ενημερώνουμε τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα υποδομής (Κ17) ότι παραιτείται των υπολοίπων αγώνων η ομάδα του ΑΟ Ποταμιάς.

     

    7. Μετά την συμμετοχή της Ακαδημίας «Φαγρίτες» στον τέταρτο όμιλο του πρωταθλήματος (Κ13), τροποποιείται το πρόγραμμα των αγώνων ως αυτό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    8. Ενημερώνουμε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής, ότι έχουν το δικαίωμα να αποκτούν ποδοσφαιριστές με παραχωρητήριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Με την προϋπόθεση βέβαια ο ποδοσφαιριστής

    που παραχωρείται να μην έχει αγωνιστεί προηγουμένως με άλλο σωματείο.

     

    Γενική ενημέρωση

    9. Την Τρίτη 12-11-2013 και ώρα 6.μ.μ. καλείται σε απολογία το σωματείο Βρασίδα Ν. Περάμου για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της συνάντησης Βρασίδας Ν. Περάμου-Κεραυνός Κρηνίδων.

     

    10. Καλείται την Τρίτη 12-11-2013 και ώρα 5.30.μ.μ σε απολογία το σωματείο Θεαγένης Θάσου και ο Πρόεδρος αυτού κ. Μέντζας Ηλίας για όσα αναγράφει στην έκθεση του ο διαιτητής της συνάντησης Θεαγένης Θάσου-Α.Ε. Καβάλας.

     

    11. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 12-11-2013 και ώρα 6.μ.μ το σωματείο Φρίξος Πλατανοτόπου, τον προπονητή του ιδίου σωματείου καθώς και ο ποδοσφαιριστής αυτού κ. Κων/νος Γυαλίδης.

    12. Καλείται σε απολογία το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου την Τρίτη 12-11-2013 και ώρα 6.μ.μ. για όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου-Δόξα Λυδίας.

     

    13.Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ο. Φάρος Μαριών –ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας της Κυριακής 17-11-2013 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πρίνου.

     

    14. Μετά την αναβολή των αγώνων Κυπέλλου ΑΟ Ποταμιάς-Ερατεινό και Ηρακλή-ΔΟΞΑ Θεολόγου, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών, το πρόγραμμα του κυπέλλου τροποποιείται ως ακολούθως.

     

    Τετάρτη 13-11-2013, 14.30

    Αγιάσματος: Απόλλων Χρυσοχωρίου-Μ.Α. Αντιφιλίππων

    Αμυγδαλεώνα: Δόξα Αμυγδαλεώνα-Μυρμιδόνες Καβάλας

    Ν. Καρυάς: Εθνικός Ν. Καρυάς-Αετός Ορφανού

    Καρβάλης: Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Ασπίς Πολυστύλου

    Ποταμιάς: ΑΟ Ποταμιάς-Αετός Ερατεινού

    Βερούλειο: Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Θεολόγου

     

    15. Την Τετάρτη 13-11-2013 οι μικτές μας ομάδες νέων και παίδων αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ Δράμας.

     

    16. Το Δ.Σ. τιμώρησε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη τον γυμναστή του σωματείου Αναγέννηση Λιμεναρίων κ. Κουτσουμάνη Γ.

     

    17. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μαίανδρος Γέροντα κ. Σεμίζογλου Μ.

     

    18. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Π.Ο. Κεραμωτής κ. Κουτρουλός Β.

     

    19. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Χάρμπης Δ. Αναγέννηση Λιμεναρίων 1 αγωνιστική

    Βατζιόλης Μ. ΑΟ Ελαιοχωρίου 1 αγωνιστική

    Γαζγαλίδης Π. Μαίανδρος Γέροντα 3 αγωνιστικές

    Ράπτης Δ. ΜΑ Φιλίππων 2 αγωνιστικές

    Γαϊτανέρης Ν. Δόξα Αμυγδαλεώνα 1 αγωνιστική

    Αρακελιάν Γ. Χελιδόνια 1 αγωνιστική

    Σουπιάδης Σ. Φίλιππος Χρυσοκάστρου 2 αγωνιστικές

    Παρασκευόπουλος Π. Φρίξος Πλατανοτόπου 3 αγωνιστικές

    Μαγούλας Γ. Θράκη Γραβούνας 2 αγωνιστικές».

     

    17 Responses to “Μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων για τη συμμετοχή στα τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Καβάλας για τις ομάδες Κ9 και Κ11”