Bookmarks

    Ομολογουμένως το δεκάλεπτο από το 60΄ μέχρι και το 70΄ για τους «Αργοναύτες» στην αναμέτρηση την οποία έδωσαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Νίκη Βόλου για την 8η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League ήταν καταστροφικό με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να γνωρίσει οδυνηρή αλλά και ανέλπιστη ήττα με σκορ (0-3). Μία ήττα η οποία δικαιολογημένα προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στις τάξεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και στις τάξεις της φίλαθλης κοινής γνώμης, με τον Α.Ο.Κ. πλέον να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και να περιμένει πλέον τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχυθεί, και ταυτόχρονα να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις εν όψει των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν.

     

    Η βαριά ήττα με σκορ (0-3) από τη Νίκη Βόλου για την 8η αγωνιστική δεν αποκλείεται μάλιστα να φέρει και αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας με την διακοπή των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μάλλον μέχρι σήμερα έχουν αποδειχθεί «τουρίστες» και δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στους «Αργοναύτες». Βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.


    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς στάθηκε στην καλή εμφάνιση των παικτών του Α.Ο.Κ. στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στα αμυντικά λάθη που έγιναν και τα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου. Χαρακτηριστικά ο Καστοριανός προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

    -«Η αρκετά καλή εμφάνιση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δυστυχώς δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια λόγω του ότι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ με ένα λάθος της άμυνας καθώς και με ένα πέναλτι το οποίο δόθηκε σε βάρος της ομάδας μας και έτσι όπως το είδα εγώ δεν ήταν. Δυστυχώς μ’ αυτά τα δύο που έγιναν χάσαμε το παιχνίδι. Μέχρι το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε είχαμε κλείσει αρκετά καλά τον αντίπαλό μας και τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία μας και καταφέραμε με τον τρόπο αυτό να περιορίσουμε τις επιθετικές του δραστηριότητες. Από κει και πέρα εμείς επιχειρήσαμε στην κόντρα να βγούμε μπροστά και να απειλήσουμε την ομάδα της Νίκης Βόλου και πιστεύω ότι μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε επίπεδο τακτικής τα πήγαμε αρκετά καλά. Από κει και πέρα η Νίκη Βόλου προηγήθηκε με ένα λάθος της άμυνάς μας, πέτυχε ένα δεύτερο τέρμα με ένα πέναλτι έτσι όπως δόθηκε και για μας στο σημείο εκείνο «καθάρισε» το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θέλω να σας πω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ, λείπει η εμπειρία από τους ποδοσφαιριστές μας και στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά στο τέλος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ αλλά πιστεύω ότι λείπει η εμπειρία και αυτό φαίνεται από τα επίσημα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Εμείς εκείνο το οποίο συνεχίζουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο».

     

    -Σε σχετική ερώτηση για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Θα γίνουν όσες μεταγραφές πρέπει προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να ανέβει και μάλιστα αρκετά στο επίπεδο που χρειάζεται. Οι θέσεις έχουν εντοπιστεί απλά εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι να γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να ανέβει και σε βαθμολογικό επίπεδο»

     

    Οι δηλώσεις του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου

    Τους παίκτες της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του. Ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί και αυτό γιατί μέχρι το 60΄ ελέγξαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, περιορίσαμε τις επιθετικές δραστηριότητες της Νίκης Βόλου αλλά στην συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά για μας. Παρά την ήττα μας πιστεύω ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο αλλά με τη βοήθεια του διαιτητή ο οποίος μας έχωσε στην περιοχή μας στην κυριολεξία δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα. Όπως είπε και ο προπονητής μου το πρώτο γκολ προήλθε από ασυνεννοησία στην άμυνά μας αλλά σε ότι έχει να κάνει με το πέναλτι που ο διαιτητής σφύριξε σε βάρος μας η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι όσο ο κόσμος αγωνιά για την ομάδα και στεναχωριέται γι’ αυτή τόσο θέλω να πω ότι κι εμείς στεναχωριόμαστε παραπάνω».

    18 Responses to “Η βαριά ήττα με σκορ (0-3) από τη Νίκη Βόλου για την 8η αγωνιστική δεν αποκλείεται να φέρει και αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας με την διακοπή των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μάλλον μέχρι σήμερα έχουν αποδειχθεί «τουρίστες»”