Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή (24/11) στις 3 το μεσημέρι έχει ξεκινήσει και η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης για τους «Αργοναύτες» εκτός από την τεράστια βαθμολογική σημασία είναι και θέμα τιμής. Το γόητρο λοιπόν στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας παίζει πρωτεύοντα ρόλο και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί επιτακτική ανάγκη αφού οι «Αργοναύτες» πλέον παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

    Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη και ήρθε η ώρα το «πληγωμένο θεριό» να βρει εκείνα τα ψυχικά αποθέματα, να βρει εκείνες τις δυνάμεις που απαιτούνται ώστε η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά πάση θυσία να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Δράμας, να πάρει τους τρεις βαθμούς και να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις περαιτέρω υποχρεώσεις της στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Football League. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια και σ’ αυτή την προσπάθεια που θα καταβληθεί από τους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη και να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού, δόθηκε συνέχεια σήμερα Πέμπτη (21/11) στην προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας. Μία προπόνηση από την οποία απουσίαζε ο Γιώργος Βαλεριάνος που ως γνωστών βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ενώ νέες ενοχλήσεις ένιωσε ο Κύδωνας Καρλόπουλος μετά τη θλάση που υπέστη στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Την ίδια ώρα ο Καστοριανός προπονητής της Καβάλα Απόστολος Χαραλαμπίδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού-στόπερ Χόρτσα ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της Κατερίνης με τον Βατανιακό. Από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. μέχρι τη μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου θα συνεχίσει με δύο τερματοφύλακες τους Μάκη Γιαννίκογλου και Γιάννη Τιγγιρίδη αφού παρελθόν αποτελεί ο Σεμπάστιαν Τιντζάι όπως παρελθόν αποτελούν και οι Γιώργος Καζανάς, Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Κυριακάκης. Σε ότι έχει να κάνει με τον 26χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ Μανουέλ Ερνάντεθ Σοσνέκα Ερβάς αποχώρησε για την πατρίδα του αφού κρίθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του 18χρονου Γκανέζου Νασίρ ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του Α.Ο.Κ. τις τελευταίες ημέρες αλλά «κόπηκε» λόγω του ότι δεν ήταν η εξαιρετική περίπτωση.

    One Response to “Η αντίστροφη μέτρηση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή (24/11) στις 3 το μεσημέρι έχει ξεκινήσει και η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης για τους «Αργοναύτες» εκτός από την τεράστια βαθμολογική σημασία είναι και θέμα τιμής”