Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (4/11) ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας μάχης που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» στο Νομό Πιερίας με αντίπαλο τον Βατανιακό. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη αφού είναι γνωστή η δυναμική την οποία έχει αναπτύξει μέχρι τώρα η ομάδα του Βατανιακού στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League και σίγουρα στόχος των «Αργοναυτών» μετά το (2-2) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Δεκτή η παραίτηση του Σάκη Παπαδόπουλου

    Δεκτή έκανε σήμερα Δευτέρα (4/11) η ΠΑΕ Καβάλα την παραίτηση για οικογενειακούς λόγους του μέχρι πρότινος γενικού αρχηγού Σάκη Παπαδόπουλου κατά συνέπεια και με βάση τις τελευταίες δηλώσεις του Βλάσση Τσάκα η Καβαλιώτικη ΠΑΕ βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού διευθυντή-γενικού αρχηγού καθώς και του βοηθού, του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο γυμναστής Αντώνης Ανδρουλάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Καρδαράς.

     

    Γνωστά τα προβλήματα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα για τον προπονητή του Α.Ο.Κ. Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι γνωστά εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας μάχης στην έδρα του Βατανιακού και το σημαντικότερο από αυτά έχει να κάνει με την απουσία του Γιώργου Βαλεριάνου για ένα ακόμη παιχνίδι λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Βαλεριάνος θα απουσιάσει και από την εκτός έδρας μάχη μέσα στον Βατανιακό ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το τι μέλει γενέσθαι, σε ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο ο Κύδων Καρλόπουλος θα είναι έτοιμος προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής. Κατά τα άλλα ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό των πλάνων του εν όψει της μάχης μέσα στον Βατανιακό.

     

    Η ΠΑΕ Καβάλα στηρίζει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

    Την ίδια ώρα κάτι περισσότερο από βέβαιο θεωρείται το γεγονός ότι η ΠΑΕ Καβάλα στηρίζει τον Καστοριανό προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη παρά την ανέλπιστη ισοπαλία στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Με δηλώσεις του μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο Βλάσσης Τσάκας κατ’ επανάληψη σημείωσε ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χρίζει της στήριξης της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών».

     

    Απογοήτευση από τη βαθμολογική απώλεια

    Δεδομένη θα πρέπει να χαρακτηριστεί η απογοήτευση η οποία επικρατεί στο στρατόπεδο της Καβάλας μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια και την ισοπαλία του Α.Ο.Κ. αυτή τη φορά στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μία βαθμολογική απώλεια η οποία κρατάει τους «Αργοναύτες» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα να υπογραμμίζουν ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξει ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

    Comments are closed.