Bookmarks

     

    Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα Τρίτη (1/10) ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση αλλά ωστόσο την ίδια ώρα τους επισήμανε ότι θα πρέπει η σπουδαία νίκη σε βάρος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ (3-2) να αποτελέσει παρελθόν. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές έδειξε την ικανοποίησή του, για την αγωνιστικότητα την οποία έδειξαν αλλά και για τα τεράστια αποθέματα σε ψυχολογικό επίπεδο, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τονίζοντάς τους παράλληλα ότι θα πρέπει να σκύψουν τα κεφάλια και να δουλέψουν ακόμη περισσότερο μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις προκειμένου η ομάδα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις αδυναμίες της.

     

    Ικανοποίηση από όλους

    στηνΠΑΕ Καβάλα

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η ικανοποίηση η οποία υπάρχει εντός και εκτός αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Ο Α.Ο.Κ. με τους παίκτες του να τα δίνουν όλα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και με τεράστια ψυχολογικά αποθέματα, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη με αρκετά «οφέλη» και ταυτόχρονα κατάφερε να μπει «με το δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ικανοποίηση επικρατεί τόσο στις τάξεις της νέας Διοίκησης όσο βέβαια και από πλευράς των μελών της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών».

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων του προπονητή της Καβάλας Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ήταν οι εξής:

    -«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας και μέσα στην μία εβδομάδα που είμαι στην ομάδα είδα ότι υπάρχουν πολλά θετικά. Υπάρχει μία φλόγα, υπάρχει ένα πάθος, υπάρχει μεγάλη όρεξη και προσπάθησα αυτόν τον καιρό να βγάλω όλα αυτά μέσα από τους παίκτες μας στις προπονήσεις. Οι παίκτες μας μέσα στο παιχνίδι έκαναν πράξη όσα δουλέψαμε μέσα στις προπονήσεις και πήραμε μία μεγάλη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους Καβαλιώτες φιλάθλους για την τεράστια στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και το σίγουρο είναι ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη Διοίκηση της ομάδας προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα. Εγώ εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια, σίγουρα η νίκη μας απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι μία μεγάλη νίκη αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε πάρα πάρα πολύ δουλειά γιατί ναι μεν οι τρεις βαθμοί της νίκης μας δίνουν ψυχολογία αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Και αυτό γιατί, τώρα χτίζουμε την ομάδα και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αφού χαρούμε τη νίκη θα πρέπει όταν μπούμε στο γήπεδο για την προπόνηση να ξεχάσουμε τα πάντα για να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου η ομάδα να πάει μπροστά. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά γιατί ο 2ος όμιλος της Football League θα είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος».

     

     

     

     


    One Response to “Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα Τρίτη (1/10) ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» στο «Ανθή Καραγιάννη», λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση αλλά ωστόσο την ίδια ώρα τους επισήμανε ότι θα πρέπει η σπουδαία νίκη σε βάρος του Ηρακλή με (3-2) να αποτελέσει παρελθόν”