Bookmarks

     

    Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα Τετάρτη (23/10) οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. στο καρδιολογικό ιατρείο και εργομετρικό κέντρο του ειδικού καρδιολόγου Βασίλη Μαρσέλου στην Καβάλα προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκονται από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, ώστε να βγάλουν με ασφάλεια ή έστω με την καλύτερη δυνατή πρόληψη τη χρονιά σε ότι αφορά τους τραυματισμούς. Στις εργομετρικές εξετάσεις έλαβαν μέρος οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και αυτές θα συνεχιστούν αύριο Πέμπτη (24/10) με τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του

    Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης μέσα στην Κατερίνη την ερχόμενη Κυριακή (27/10) στις 8 το βράδυ κόντρα στον Πιερικό να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (23/10) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση όπου το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και των συνεργατών του έπεσε σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Σε αγωνιστικό επίπεδο και σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας να σημειωθεί ότι στα γνωστά προβλήματα προστέθηκε και εκείνο του αμυντικού Κονατέ ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης (22/10) υπέστη τράβηγμα ελαφριάς μορφής και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί. Στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας υπάρχουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών Γιώργου Βαλεριάνου, Κύδωνα Καρλόπουλου και Γιάννη Ντόση οι οποίοι τραυματίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν τους υπολόγιζε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλλον αυτό θα ισχύσει και για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής μέσα στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό. Οι συγκεκριμένοι 3 ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη και τις τελευταίες ημέρες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

     

    Ο Τριαντάφυλλος Τίκας σφυρίζει

    τον Α.Ο.Κ. στην Κατερίνη

    Ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας ορίστηκε να σφυρίξει την ερχόμενη Κυριακή (27/10) στις 8 το βράδυ την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης μεταξύ του Πιερικού και του Α.Ο.Κ. για την 5η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Football League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους «Αργοναύτες» να θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να δημιουργήσουν σιγά σιγά σημάδια ανάκαμψης. Βοηθοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Θεόδωρος Νταλούκας (Ε.Π.Σ. Τρικάλων) και Αντώνιος Διπλάρης (Ε.Π.Σ. Καρδίτσας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ευάγγελο Γρατσάνη (Ε.Π.Σ. Τρικάλων) και παρατηρητή διαιτησίας τον Ευάγγελο Σηπάκη της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

     

    One Response to “Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα Τετάρτη (23/10) οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. στο καρδιολογικό ιατρείο και εργομετρικό κέντρο του ειδικού καρδιολόγου Βασίλη Μαρσέλου στην Καβάλα – Ατομικό πρόγραμμα για Βαλεριάνο, Καρλόπουλο και Ντόση ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Κονατέ”