Bookmarks

    Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα το οποίο επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (20/10) στις 4 το απόγευμα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι μετά τις δύο αποτυχημένες εξόδους τους στη Ζάκυνθο και στην Καρδίτσα δε βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από το «τρίποντο» στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπάθησε να στείλει σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου αποτελεί έναν «τελικό» και πως θα πρέπει να «ματώσουν» προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στο www.kavalagoal.gr αναφέρθηκε αρχικά στις δύο συνεχόμενες ήττες που γνώρισε ο Α.Ο.Κ. στη Ζάκυνθο και στην Καρδίτσα και στο κατά πόσο αυτές επηρέασαν την ομάδα σε όλα τα μέτωπα. Χαρακτηριστικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Σίγουρα επηρέασαν. Όταν χάνεις πάντοτε υπάρχει επηρεασμός κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα δείχνει ότι πατάει καλύτερα. Στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο πάρα πολύ καλό και άδικα πιστεύω ότι γνωρίσαμε την ήττα. Στο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα είχαμε για 70 περίπου λεπτά καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δείχνει ότι η ομάδα αρχίζει και πατάει καλύτερα. Σίγουρα θέλει χρόνο, τα παιδιά είναι νέα, δε διαθέτουν πολλές εμπειρίες και σίγουρα χρειάζονται χρόνο. Ενθαρρυντικό σίγουρα για μας αποτελεί ότι η ομάδα όσο περνάει ο χρόνος πατάει καλύτερα και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να πω ότι σίγουρα χρειάζονται οι βαθμοί και θα επιδιώξουμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Και αυτό γιατί χωρίς τους βαθμούς δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

     

    -Εκτίμησή σας κ. Χαραλαμπίδη είναι ότι ο Α.Ο.Κ. με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από αυτή που σήμερα έχει;

    -«Πιστεύω πως ναι. Τουλάχιστον πλην της νίκης σε βάρος του Ηρακλή, στα παιχνίδια με τη Ζάκυνθο και με την Καρδίτσα θα έπρεπε να είχαμε πάρει άλλους δύο βαθμούς και συνολικά νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαμε σήμερα 5 βαθμούς. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το δίκαιο, αυτό δικαιούμασταν, τουλάχιστον δύο βαθμούς στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε. Βλέπετε από τη μία η απειρία των ποδοσφαιριστών και το γεγονός από την άλλη ότι η ομάδα δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εγώ είμαι πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα και όλα αυτά δεν έφεραν τα θετικά αποτελέσματα μέχρι τώρα».

     

    -Κύριε Χαραλαμπίδη η νίκη του Α.Ο.Κ. σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου αποτελεί μονόδρομο;

    -«Οπωσδήποτε κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου δεν μπορούμε να κοιτάμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός για όλους μας και έτσι το βλέπουμε εμείς στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές από τη δική τους πλευρά. Το μήνυμα ολόκληρη την εβδομάδα που διανύουμε το έχουμε περάσει στους ποδοσφαιριστές και μοναδικός μας στόχος κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και για την καλύτερη δυνατή ψυχολογία των παικτών».

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (19/10) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και σίγουρα άπαντες εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. περιμένουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τους Καβαλιώτες φιλάθλους προκειμένου η ομάδα να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα των τραυματισμών των Γιώργου Βαλεριάνου, Γιάννη Ντόση και Κύδωνα Καρλόπουλου «πονοκεφαλιάζουν» και δικαιολογημένα μάλιστα την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον πρώτο να έχει τεθεί εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω του ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Σε ότι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις των Ντόση και Καρλόπουλου, και σ’ αυτή την περίπτωση τα μηνύματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα με τους συγκεκριμένους δύο παίκτες να χάνουν τουλάχιστον τόσο το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου όσο και το εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

     

    Ο Αθανάσιος Σέζος

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου για την αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Football League. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Χρήστος Πεντζερετζής και Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης από την ίδια Ένωση με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Κωνσταντίνο Κότσανη της Ε.Π.Σ. Δράμας και παρατηρητή διαιτησίας τον Λουκά Διαμαντόπουλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Τύρναβος-Αναγ. Καρδίτσας 1-0

    Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου

    Δόξα Δράμας-Κέρκυρα

    Ζάκυνθος-Πιερικός

    Ηρακλής-Αναγ. Γιαννιτσών

    Βατανιακός-Αιγινιακός

    Νίκη Βόλου-Απόλλων Καλ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Κέρκυρα (7-1) 9

    2. Απόλλων Καλαμαριάς (4-0) 9

    3. Νίκη Βόλου (4-1) 6

    4. Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1) 6

    5. Τύρναβος (4-2) 6

    6. Εθνικός Γαζώρου (4-2) 6

    7. Αιγινιακός (3-1) 4

    8. Ηρακλής (4-3) 4

    9. Καβάλα (3-4) 3

    10. Δόξα Δράμας (1-3) 3

    11. Ζάκυνθος (1-5) 3

    12. Πιερικός (0-1) 2

    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-5) 0

    14. Βατανιακός (1-10) 0

     

    2 Responses to “Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο www.kavalagoal.gr: «Οπωσδήποτε κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου δεν μπορούμε να κοιτάμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός για όλους μας και έτσι το βλέπουμε εμείς στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές»”