Bookmarks

    Ο αμυντικός-στόπερ των «Αργοναυτών» Θωμάς Γκαρακλίδης παραχώρησε συνέντευξη μετά το νικηφόρο αγώνα του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε βάρος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (3-2), υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η συνέχεια για την ομάδα της Καβάλας θα είναι ακόμη καλύτερη. Ταυτόχρονα ο Θωμάς Γκαρακλίδης σημείωσε ότι: «Δεν ξέρω αν δώσαμε απαντήσεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

     

    Αναλυτικά όσα είπε

    ο Θωμάς Γκαρακλίδης

    -Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο αμυντικός της Καβάλας Θωμάς Γκαρακλίδης υπογράμμισε τα εξής:

    -«Οι παίκτες του Ηρακλή είχαν την κατοχή, δεν είχαν κάποια σημαντική ευκαιρία εκτός από το απ’ ευθείας φάουλ. Τα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από δικά μας λάθη. Παρότι μας πίεζαν εμείς βρίσκαμε τους χώρους και κάναμε αντεπιθέσεις και αν ήμασταν λίγο ποιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

     

    -Για το που κρίθηκε το ματς ο ίδιος δήλωσε:

    -«Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο γκολ που βάλαμε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο αλλά και στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Παπαστεριανός στο 62′. Αν δε δεχόμασταν το γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε εκείνο το διάστημα θα ήμασταν πιο άνετοι».

     

    -Για το αν έδωσαν απαντήσεις οι «Αργοναύτες» στα «κακώς κείμενα» ο Θωμάς Γκαρακλίδης διευκρίνισε ότι:

    -«Δεν ξέρω αν δώσαμε απαντήσεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

     

    -Για τον ρόλο που έπαιξε ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης είπε:

    -«Ο προπονητής διάβασε καλά το παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Όσα μας είπε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και πριν το παιχνίδι έπεσε μέσα. Μπορούσε να πάρει το φουλ των δυνατοτήτων από κάθε παίκτη και το κατάφερε. Άλλωστε το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Ηρακλή γι’ αυτό το πήραμε κιόλας».

     

    -Ο Θωμάς Γκαρακλίδης αναφέρθηκε και στην περαιτέρω πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League σημειώνοντας τα εξής:

    -«Θα πάμε καλύτερα. Η ομάδα είναι ανέτοιμη και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Υλικό για το κάτι παραπάνω υπάρχει όπως κι θέληση για δουλειά».

     

    Comments are closed.