Bookmarks

  Μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα εορταστικό έγινε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (9/10), στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας η παρουσίαση της νέας ομάδας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Μία παρουσίαση η οποία είχε να κάνει με τη φανέλα της Ένωσης, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της, και βέβαια την παρουσίαση των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.  Το κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο και όλοι όσοι παραβρέθηκαν συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι δηλαδή η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει έναν και μοναδικό στόχο, την επιστροφή της την επόμενη περίοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Το παρών τους έδωσαν πλήθος επωνύμων της τοπικής κοινωνίας, δεκάδες φίλαθλοι και πολλοί εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ.

   

  Οι δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου

  Μιλώντας κατά την παρουσίαση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Πρόεδρός της Κώστας Παπακωνσταντίνου και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους υπογράμμισε τα εξής:

  -«Με την συμμετοχή και τη βοήθεια όλων η ομάδα μπορεί να πετύχει στο στόχο της και να ανέβει στην Α1 κατηγορίας, εκεί που πραγματικά ανήκει. Σίγουρα τα περασμένα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα προκειμένου να παραμείνουμε στην κατηγορία, μπορεί δηλαδή να φαίνεται αυτό που φαίνεται αλλά σίγουρα υπάρχουν και οι οικονομικές συνθήκες οι οποίες συνεχώς δυσκολεύουν. Θέλω να πω μ’ αυτό ότι για να είναι μία ομάδα σε μία μεγάλη κατηγορία, χρειάζεται να συμμετέχει όλη η πόλη. Χρειάζεται δηλαδή να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι μία έκφραση της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Οι περισσότεροι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας είναι από άλλες πόλεις. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν έρθει και κατά καιρούς τίμησαν τη φανέλα της Ένωσης και παράλληλα να σημειώσω ότι φέτος έχουμε κάνει μία προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ όσο το δυνατόν καλύτερο. Έχουν έρθει παίκτες οι οποίοι και κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή της ομάδας Θωμά Νίκου και πιστεύω όλοι μαζί να πετύχουμε στο στόχο μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν όλοι στο γήπεδο και να ωθήσουν με την παρουσία τους αυτή την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει. Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Καβάλα αξίζει να έχει μία ομάδα στο μπάσκετ που να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, καθαρά και έντιμα χωρίς να συμμετέχουμε σε καμία άλλη διαδικασία, γιατί αυτό που κάνουμε είναι μία προσφορά στην πόλη και στην κοινωνία. Καταλήγοντας θα ήθελα να πω ότι η ομάδα σας χρειάζεται όλους, συμπαραστάτες, για την επάνοδό της στην Α1 κατηγορία».

   

  Οι δηλώσεις του προπονητή Θωμά Νίκου

  Ακολούθως το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Νίκου ο οποίος μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

  -«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να βάλω ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσει η ομάδα στο στόχο που έχει θέσει. Ένας στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Θεωρώ ότι η βοήθεια όλων για την υλοποίηση του στόχου είναι απαραίτητη και αυτό που έχω να σημειώσω από την πλευρά μου ως προπονητής της Ένωσης είναι ότι θα πρέπει όλοι να είναι σίγουροι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παλέψουμε γι’ αυτή την ομάδα, θα παλέψουμε για την πόλη, είτε εντός είτε και εκτός έδρας και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε μέσα σ’ αυτούς οι οποίοι θα χαμογελάνε».

   

  Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καραποστόλου

  Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το λόγο πήρε εκπροσωπώντας τους καλαθοσφαιριστές ο γνώριμος σε όλους Σωτήρης Καραποστόλου, ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων για να υλοποιηθεί ο στόχος. Χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καραποστόλου δήλωσε τα εξής:

  -«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας για τη φιλοξενία και εκ μέρους των παικτών το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε πράξη τον ένα και μοναδικό στόχο που είναι η άνοδος. Ο κάθε ένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί οι παίκτες γνωρίζουμε για ποιο λόγο ήρθαμε σ’ αυτήν την ομάδα και το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε στους στόχους μας. Ελπίζω η χρονιά να πάει καλά και στο τέλος να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

  Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Στέλιο Σχοινάκη, Νίκο Πενταζίδη, τον Πρόεδρο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Μιχάλη Σωτηρόπουλο καθώς και από πολλούς άλλους παρευρισκόμενους.   

  One Response to “Μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα εορταστικό έγινε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (9/10), στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας η παρουσίαση της νέας ομάδας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Μία παρουσίαση η οποία είχε να κάνει με τη φανέλα της Ένωσης, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της, και βέβαια την παρουσίαση των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της Καβαλιώτικης ΚΑΕ”