Bookmarks

     

    Ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και υγεία» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11 η ώρα το πρωί, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου «Oscar». Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε να καλεί τα μέλη του προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

     

    Το δελτίο τύπου του

    Συνδέσμου Προπονητών

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας είναι το εξής:

    -«Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους προπονητές ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Oscar θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα: «Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση –χειρισμός και λειτουργία απινιδωτή- αθλητισμός και υγεία- τραυματισμοί οφθαλμών». Υποχρεούνται όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την ανωτέρω ημερίδα, έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τέτοιου είδους θέματα. Όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα θα τους δοθεί βεβαίωση συμμετοχής (περισσότερες πληροφορίες στο 6974-647.458 Γ. Παντελίδης).

    One Response to “Ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και υγεία» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11 η ώρα το πρωί, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας”