Bookmarks

     

    Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση διά στόματος του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου, το όνομα του νέου προπονητή στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ και ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα καταβληθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr οι συζητήσεις του ίδιου με προπονητές οι οποίοι βρέθηκαν στο «στόχαστρο» έχουν προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο «ισχυρός» άνδρας της Ένωσης έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό, στον προπονητή που θα αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

    Ναι μεν ο Κώστας Παπακωνσταντίνου τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από τον «εκλεκτό» του για το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας.

     

    Επικρατέστερος είναι ο Θωμάς Νίκου

    Επικρατέστερο όνομα, είναι αυτό του προπονητή Θωμά Νίκου ο οποίος ως γνωστών κατά το παρελθόν βρέθηκε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ ως άμεσος βοηθός του προπονητή Δημήτρη Πρίφτη, όταν η Ένωση, αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Μάλιστα ο προπονητής Θωμάς Νίκου είναι ένα πρόσωπο αγαπητό τόσο από τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Κώστα Πακανωνσταντίνου, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις όσο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας. Το δεύτερο πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Ένωσης είναι ο προπονητής Φώτης Τακιανός ο οποίος να σημειωθεί ότι την περσινή περίοδο διετέλεσε προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου έχει συζητήσει και με ένα δύο ακόμη προπονητές χωρίς ωστόσο τα ονόματά τους να έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο, είναι το γεγονός ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται «να λυθεί ο γόρδιος δεσμός» για το όνομα του νέου προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Βαρύτητα στις μεταγραφές

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πέραν του ονόματος του προσώπου που θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ιδιαίτερα μεγάλη είναι η βαρύτητα η οποία δίνεται από πλευράς της Διοίκησης του Κώστα Παπακωνσταντίνου για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Το βάρος κυρίως πέφτει στο να μείνουν στο έμψυχο δυναμικό της, οι νεαροί και ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ ενώ θέμα άμεσης προτεραιότητας για τον Κώστα Παπακωνσταντίνου αποτελεί η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του αρχηγού της Χριστόφορου Στεφανίδη. Μάλιστα η ιδιοκτησία της Καβαλιώτικης ΚΑΕ θεωρεί ότι από τον Χριστόφορο Στεφανίδη θα ξεκινήσει η συγκρότηση του φετινού έμψυχου δυναμικού και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Από κει και πέρα τις τελευταίες ημέρες έγινε λόγος και για επιστροφή δύο καλαθοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Ένωσης τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Ο λόγος γίνεται για τους Σωτήρη Καραποστόλου και Βασίλη Σίμτσακ.

    One Response to “Τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει το όνομα του «εκλεκτού» του για το πόστο της τεχνικής ηγεσίας στη Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Βαρύτητα στην παραμονή του Χριστ. Στεφανίδη ενώ γίνεται λόγος για επιστροφή των Σ. Καραποστόλου και Β. Σίμτσακ”