Bookmarks

     

    Το τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας το Ναυτικού Ομίλου Καβάλας βάζει τα καλά του και περιμένει τα μέλη και τους φίλους του προκειμένου να γιορτάσει την λήξη του «Κυπέλλου Άνοιξης 2013». Η καθιερωμένη γιορτή, φέτος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του Ν.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, στο λιμανάκι της Καλαμίτσας, την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 8 η ώρα το βράδυ.

     

    Εκεί οι μικροί αθλητές του τμήματος θα υποδεχτούν τους αγωνιζόμενους του Κυπέλλου Άνοιξης 2013 καθώς επίσης και τους νέους κυβερνήτες που αποφοίτησαν από τα τμήματα της σχολής του ΝΟΚ που λειτούργησαν στην Κεραμωτή και στην Καβάλα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν οι απονομές κυπέλλων στους πρώτους του «Κυπέλλου Άνοιξης 2013» και παράλληλα θα δοθούν τα διπλώματα των νέων κυβερνητών. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης οι μικροί ιστιοπλόοι θα γνωρίσουν τους κυβερνήτες και τους αθλητές των σκαφών ανοικτής θάλασσας, καθώς και οι νέοι κυβερνήτες θα έρθουν κοντά, με ιστιοπλοϊκά σκάφη λίγο διαφορετικά από αυτά που έχουν ήδη κυβερνήσει. Άλλωστε μικροί και μεγάλοι έχουν τρεις κοινές αγάπες, την θάλασσα, την ιστιοπλοΐα και τον ΝΟΚ. Η βραδιά βέβαια θα περιλαμβάνει και μπάρμπεκιου με μουσική και συζήτηση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ιστιοπλοΐας στην περιοχή μας, που διαγράφεται σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ευοίωνο.

    One Response to “Την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της λήξης του «Κυπέλλου Άνοιξης 2013» από τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας”