Bookmarks

     

    Στην παρουσίαση των 35 υποψηφίων που συγκροτούν τον συνδυασμό της σημερινής Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εν όψει των εκλογών της 8ης Σεπτεμβρίου, πρόκειται να προχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή (28/7) ο νυν Πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Καβάλα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης το όνομα του συνδυασμού που θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές είναι «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» και στην παρουσίαση της ερχόμενης Κυριακής (28/7) θα αναλυθεί ταυτόχρονα και η φιλοσοφία της νέας Διοίκησης που θα εκλεγεί για τα επόμενα 4 χρόνια.

    Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη στο www.kavalagoal.gr

    Αναφορικά με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, της σημερινής Διοίκησης, που θα κατέλθει στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ο νυν Πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

     

    -«Την ερχόμενη Κυριακή (28/7) έχει προγραμματιστεί να γίνει η παρουσίαση της ομάδας-υποψηφίων των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας που συσστρατεύονται μαζί μας στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Κ.. Ο αριθμός των υποψηφίων του συνδυασμού μας ανέρχονται στους 35 και η ονομασία του συνδυασμού είναι «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση»».

     

    -Θεωρείτε κ. Ευσταθιάδη ότι ο αριθμός των 35 υποψηφίων του συνδυασμού σας αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των ερασιτεχνικών σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας;

    -«Ναι. Ο αριθμός αυτός από μόνος του αποδεικνύει τη δυναμική που έχουμε ως συνδυασμός και βέβαια στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας πω ότι μας στηρίζουν και άλλα σωματεία τα οποία ωστόσο δε θα έχουν υποψήφιο στο συνδυασμό μας για τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου. Συνολικά ψηφίζουν 65 αντιπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων, απαιτείται το 50+1% για κατέλθει στις εκλογές κάποιος συνδυασμός και εμείς με τους 35 υποψήφιους που αντιπροσωπεύουν 35 σωματεία ξεπερνάμε τον αριθμό αυτό κατά πολύ».

     

    Ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τις επερχόμενες εκλογές και χαρακτηριστικά δήλωσε:

    -«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πέρα για πέρα αισιόδοξοι πιστεύοντας ότι για άλλη μία 4ετία η συντριπτική πλειοψηφία των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας θα συνεχίσει να στηρίζει τη σημερινή Διοίκηση προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε για την πραγματική αναβάθμιση του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα θα ήθελα να σας πω ότι το σύνολο των 35 υποψηφίων που κατέρχονται με το συνδυασμό μας, εκπροσωπούν γεωγραφικά όλο το φάσμα του Νομού Καβάλας. Εκπροσωπούν και τους 4 Δήμους και μάλιστα με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία. Πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμός «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» εκφράζει όλο το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από τη μία πλευρά του Νομού ως την άλλη. Σε όσα σας λέω τώρα είμαι φειδωλός γιατί πολλά περισσότερα πράγματα θα τα πούμε κατά τα διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού μας. Μάλιστα δε θα ήθελα να προτρέξω αλλά το σίγουρο είναι ότι στην παρουσίαση, την Κυριακή (28/7) στις 11 η ώρα το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Καβάλα θα αναλυθεί παράλληλα και η φιλοσοφία λειτουργίας της νέας Διοίκησης που θα εκλεγεί για τα επόμενα 4 χρόνια. Δηλαδή θα γίνει ενημέρωση για το που θα δώσουμε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα σχετικά με τα επόμενα βήματά μας γύρω από το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε γενικές γραμμές θα ήθελα να σας πω ότι μεγάλο βάρος από μας αναμένεται να δοθεί στις αρχές του καταστατικού και ειδικότερα σε έναν από τους βασικούς άξονες που θα αποτελέσει, η άθληση και η σωστή διαπαιδαγώγηση των ποδοσφαιριστών κυρίως στην μικρή ηλικία».

    One Response to “Την Κυριακή (28/7) στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» θα γίνει η ανακοίνωση των 35 υποψηφίων του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» για τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας”