Bookmarks

     

    Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη (16/7) γύρω στις 9 το βράδυ ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν θέματα τα οποία αφορούν τη συνεργασία των δύο πλευρών και παράλληλα να τεθούν επί τάπητος, όλες οι τρέχουσες εξελίξεις οι οποίες αφορούν, το παρόν κυρίως δε το μέλλον της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Η συνάντηση των δύο πλευρών προγραμματίζονταν τις τελευταίες ημέρες και επιλέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του www.kavalagoal.gr η σημερινή ημέρα (16/7), 24 ώρες αργότερα από κάποιες εξελίξεις οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τις κινήσεις της ΠΑΕ Καβάλα να καταθέσει το παράβολο στη διοργανώτρια αρχή, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Το παραχωρητήριο επί τάπητος

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο τραπέζι της συζήτησης, μεταξύ του Προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναμφισβήτητα θα τεθεί προς συζήτηση το θέμα του παραχωρητηρίου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Ως γνωστών ο Δήμος Καβάλας είχε παραχωρήσει πέρσι το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και αυτός το καλοκαίρι του 2012 παραχώρησε το στάδιο στην ΠΑΕ Καβάλα για χρήση εν όψει της συμμετοχής του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος και στη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να συζητηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξει η συμφωνία και άμεσα ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. να το παραχωρήσει στην ΠΑΕ Καβάλα, εν όψει των νέων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας.

     

    Άμεση ενημέρωση από τον Γιώργο Τσοκτουρίδη

    Ένα ακόμη βασικό θέμα το οποίο θα τεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο πλευρών είναι και οι εξελίξεις οι οποίες αφορούν το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ. και αυτές έχουν να κάνουν με το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και με πιθανή συμμετοχή νέων προσώπων, είτε στην υπάρχουσα μετοχική σύνθεση είτε και στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης θα προχωρήσει σε λεπτομερή ενημέρωση σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας για όλα όσα έγιναν ή πιθανόν να γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από κάποιους επενδυτές, Καβαλιώτες ή μη προκειμένου να ασχοληθούν με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr το όλο θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις. Βέβαια από την πλευρά του Γιώργου Τσοκτουρίδη στη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναμένεται να γίνει λεπτομερής ενημέρωση για το παράβολο το οποίο πληρώθηκε, το φάκελο ο οποίος το συντομότερο αναμένεται να κατατεθεί στη διοργανώτρια αρχή και βέβαια για όλες εκείνες τις εξελίξεις οι οποίες αφορούν τις δύο πλευρές και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους για την καλύτερη λειτουργία της ΠΑΕ Καβάλα. Και αυτό γιατί είναι γνωστό ότι ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Καβάλα διατηρεί το 45% του μετοχικού της κεφαλαίου. Βέβαια από την πλευρά τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναμένεται να εκθέσουν στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη τις απόψεις τους και κάποιες ανησυχίες που διατηρούν για το μέλλον της ομάδας.

     

    One Response to “Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη (16/7) γύρω στις 9 το βράδυ ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν θέματα τα οποία αφορούν τη συνεργασία τους και παράλληλα να τεθούν επί τάπητος, όλες οι τρέχουσες εξελίξεις οι οποίες αφορούν, το παρόν κυρίως δε το μέλλον της Καβαλιώτικης ΠΑΕ”