Bookmarks

     

    Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής θα συμμετάσχει στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αριστοτέλεια 2013» από τις 22 Ιουλίου έως και τις 26 Ιουλίου 2013. Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Δήμος Αριστοτέλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναβιώνει τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της αρχαιότητας «Πολιτισμός και Άνθρωπος». Έτσι λοιπόν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αριστοτέλεια 2013» που όπως προαναφέρθηκε έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 26 του ίδιου μήνα.

    Σειρά τριάντα (30) κορυφαίων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θερινής περιόδου σε ολόκληρο τον Δήμο Αριστοτέλη, στα πλαίσια αναβίωσης του σημαντικότερου πολιτιστικού θεσμού της Ελληνικής Ιστορίας. Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων ο Δήμος Αριστοτέλη προσκάλεσε τον Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αυτές με σκοπό την διάδοση και μύηση στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας των παιδιών του Δήμου από τις 22 Ιουλίου έως τις 26 Ιουλίου 2013. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου θα συμμετάσχει με επτά αθλητές κατηγορίας Optimist και Laser τον προπονητή και ένα συνοδό. Η αποστολή του Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Αριστοτέλη στην Αρναία. Η πρόσκληση του Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου από τον Δήμο Αριστοτέλη μας τιμά ιδιαίτερα και ευελπιστούμε οι αθλητές μας να μυήσουν τα παιδιά στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα στη τελετή λήξης θα απονείμει ο Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά του Δήμου Αριστοτέλη. Την τελετή λήξης θα τιμήσουν με τη παρουσία τους οι Δήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας και του Δήμου Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης.

    One Response to “Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αριστοτέλεια 2013» που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 μέχρι και τις 26 Ιουλίου θα λάβει μέρος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου”