Bookmarks

     

    Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης παραμένει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο «τιμόνι» της Διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για την εκλογή της νέας Διοίκησης. Μετά τη συγκρότηση σε σώμα ο Γιώργος Κωνσταντινίδης παρέμεινε στην ηγεσία της Διοίκησης της ομάδας της Χρυσούπολης και όπως όλα δείχνουν τα τυπικά απομένουν, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά και ο Ξανθιώτης προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στα τέλη της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ.Κ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του Νέστου είχαν συνάντηση με τον προπονητή Θάνο Χατζηαθανασίου. Μάλιστα εκεί διευκρινίστηκε πως είτε η ομάδα του Νέστου εξασφάλιζε την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία είτε όχι, ο Ξανθιώτης προπονητής και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνέχιζε για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας του Νέστου. Ήδη ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και εκ νέου Πρόεδρος της νέας Διοίκησης της ομάδας του Νέστου τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε συζητήσεις με τον Θάνο Χατζηαθανασίου και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, να συμφωνήσουν και να ανανεώσουν ταυτόχρονα τη συνεργασία τους.

     

    Η νέα Διοίκηση του Νέστου Χρυσ.

    Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε και τη συγκρότηση σε σώμα έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Γεώργιος Κωνσταντινίδης

    Αντιπρόεδρος: Παντελής Εμινίδης

    Β΄ Αντιπρόεδρος: Σάββας Λαζαρίδης

    Ταμίας: Βασίλειος Ποκελίδης

    Γραμματέας: Μάκης Κάππας

    Γενικός αρχηγός: Ιορδάνης Ισαακίδης

    Έφορος ποδοσφαίρου α΄: Χαράλαμπος Πεσυρίδης

    Έφορος ποδοσφαίρου β΄: Μάκης Κλοκίδης

    Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Γεώργιος Καραδεμίρογλου

    Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής: Γιάννης Σιδηρόπουλος

    Έφορος ιματισμού: Μάκης Τοπαλίδης

    Comments are closed.