Bookmarks

     

    Οι μηχανές στον Α.Ο.Κ. «πήραν μπρος» και σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (19/7) η ανασυγκρότηση της ομάδας και κυρίως ο σχεδιασμός του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Καβάλα, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μετά τη συνάντηση που είχε με στελέχη της ΠΑΕ Καβάλα, αποφασίστηκε ο Α.Ο.Κ. να μπει κυριολεκτικά σε κίνηση και μάλιστα άμεσα να καλυφθούν τα περισσότερα από τα κενά τα οποία έχουν δημιουργηθεί είτε σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας της ομάδας είτε βέβαια και σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού.

     

     

    Με Γιώργο Μαραντά στο «τιμόνι»;

    Ένα από τα πρώτα βήματα τα οποία έγιναν από πλευράς του Προέδρου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη ήταν η επικοινωνία με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά ο οποίος διετέλεσε πρώτος προπονητής τους τελευταίους μήνες της περσινής περιόδου του Α.Ο.Κ. προκειμένου ο ίδιος από την πλευρά του, να ξεκινήσει την καταγραφή του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού της ομάδας και παράλληλα την αποτύπωση των κενών που υπάρχουν σε κάθε γραμμή, προκειμένου να γίνουν άμεσα και αποτελεσματικά βήματα για την κάλυψη των υπαρχόντων κενών. Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας άμεσα ο Γιώργος Μαραντάς ο οποίος πιθανολογείται ότι θα παραμείνει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., θα έχει συνάντηση με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Καβάλα και προπονητή Σάκη Τσιρονίδη προκειμένου ο τελευταίος με τη σειρά του να προχωρήσει σε καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης από την περσινή ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να προωθηθούν κάποιοι νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στην ανδρική ομάδα. Την ίδια ώρα ο Σάκης Τσιρονίδης όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες θα παραμείνει στην ΠΑΕ Καβάλα, έχοντας πιθανότατα και πόστο στο τεχνικό της επιτελείο, ενώ την ίδια ώρα θα αναλάβει και το U17 της ομάδας. Ένα τμήμα το οποίο υποχρεωτικά θα πρέπει να λειτουργεί σε κάθε ΠΑΕ η οποία συμμετέχει στη Football League, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή. Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Μαραντάς θα παραμείνει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και οι περισσότερες πιθανότητες που συγκεντρώνει είναι να είναι ο πρώτος προπονητής. Βέβαια την ίδια ώρα δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για προπονητές όπως οι Νίκος Παπαδόπουλος και Στέλιος Κατρακυλάκης ενώ από την πλευρά της η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα «τηρεί σιγή ιχθύος» γύρω από το θέμα αυτό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα θέματα του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή αλλά και του γυμναστή της ομάδας αναμένεται να κλείσουν πολύ σύντομα και αυτά να συνοδευτούν με τις επίσημες ανακοινώσεις της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Σε όλα τα παραπάνω και σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος της ομάδας να σημειώσουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και η πιο πιθανή ημέρα έναρξης των προπονήσεων είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου.

     

    Βάρος στα μεταγραφικά

    Μετά την καταγραφή η οποία έγινε του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού της ομάδας ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για την κάλυψη των κενών που έχουν εντοπιστεί, σε όλες τις γραμμές της ομάδας. Μάλιστα η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα και δεν είναι ουκ ολίγα εκείνα τα ονόματα τα οποία έχουν ακουστεί ότι θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές και θα ενσωματωθούν στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Την ίδια ώρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ είναι ο ποδοσφαιριστές Δημήτρης Πλιάγκας, Ευθύμης Κοτίτσας και Παντελής Ντουτσαρίδης. Τρεις παίκτες οι οποίοι να σημειώσουμε πως δεν προχώρησαν σε προσφυγές σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι ήδη το έπραξαν. Τρεις παίκτες οι οποίοι να σημειώσουμε πως δεν προχώρησαν σε προσφυγές σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι ήδη το έπραξαν. Βέβαια ο Γιώργος Μαραντάς ήδη εξετάζει και πολλές άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καβάλας προκειμένου να αποκτηθούν με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη 4 παίκτες με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Football League έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα φορέσουν τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

     

    Η στελέχωση της Διοίκησης

    Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόθεση του σημερινού Προέδρου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του, είτε ως Πρόεδρος είτε ως μεγαλομέτοχος είναι η στελέχωση της νυν Διοίκησης της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με άτομα της τοπικής κοινωνίας με άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει προτείνει σε κάποιους παράγοντες της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να εμπλακούν με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα.

    Comments are closed.