Bookmarks

     

    Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (22/7) η πρώτη του Ορφέα Ελευθερούπολης εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ένα ξεκίνημα το οποίο συνοδεύτηκε με αρκετά νέα πρόσωπα τόσο στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας όσο και σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού ακόμη δε και σε επίπεδο Διοίκησης της ομάδας της Ελευθερούπολης.

     

    Νέος Πρόεδρος

    ο Λευτέρης Ποιμενίδης

    Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν νέος Πρόεδρος ως γνωστών εξελέγη ο Λευτέρης Ποιμενίδης έχοντας στο πλάι του ικανά στελέχη τα οποία θα δώσουν δύναμη και ώθηση στη νέα προσπάθεια που θα καταβληθεί από πλευράς του Ορφέα Ελευθερούπολης. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης του Ορφέα Ελευθερούπολης ο Λευτέρης Ποιμενίδης ως Πρόεδρος του Ορφέα Ελευθερούπολης έκανε δηλώσεις και στις οποίες μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Το σίγουρο είναι πως όταν μία ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όσο κοντά κι αν βρίσκεται για να ανέβει στη Β΄, τόσο εύκολο είναι να υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα. Έτσι λοιπόν βασικός μας στόχος είναι η ομάδα μας να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και βέβαια σ’ αυτήν την προσπάθεια πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια η οποία γίνεται με αρκετά νέα πρόσωπα και σε αγωνιστικό επίπεδο».


    Η Διοίκηση του Ορφέα Ελευθ.

    Πιο συγκεκριμένα η νέα Διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και μετά τη συγκρότηση σε σώμα έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Λευτέρης Ποιμενίδης
    Αντιπρόεδρος: Νίκος Χωλίδης
    Γενικός Αρχηγός: Ιορδάνης Χριστοδουλίδης
    Έφορος Α’: Γιάννης Βερβερίδης
    Έφορος Ακαδημιών: Μανώλης Καμπέλης
    Ταμίας: Δημήτρης Μυρσίνης
    Γενικός Γραμματέας: Κώστας Γάκης
    Μέλη: Χρόνης Γαϊτατζής, Δημήτρης Δραγανίδης
    Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Χατζησάββας, Ανδρέας Καλλινικίδης, Βασίλης Νικολαϊδης, Κοσμάς Κορωνιός.

     

    Στο «τιμόνι» ο Νίκος Καραμπιμπέρης

    Νέο πρόσωπο στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ορφέα Ελευθερούπολης είναι ο Νίκος Καραμπιμπέρης ο οποίος ως γνωστών κατά το παρελθόν διετέλεσε ως προπονητής στην ομάδα του Α.Ο.Κ. όταν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο Νίκος Καραμπιμπέρης θα έχει άμεσους συνεργάτες του τους Άγγελο Κερανούδη και Ανδρέα Βασιλόπουλο. Στις δηλώσεις μάλιστα που έκανε ο ίδιος στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη του Ορφέα Ελευθερούπολης μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Ήδη θέλω να σας σημειώσω ότι έχουν μπει οι βάσεις και σε επίπεδο σχεδιασμού ο Ορφέας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ο σχεδιασμός μας θα ολοκληρωθεί με κάποιες προσθήκες οι οποίες περιμένουμε να γίνουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας για να δουλέψουμε πάνω σε θέματα τακτικής αλλά και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών».

     

    Αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας του Ορφέα, ο νέος προπονητής του Νίκος Καραμπιμπέρης δήλωσε λακωνικά:

    -«Αφού υποβιβάζονται πολλές ομάδες εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό».

     

    Η ενίσχυση του Ορφέα Ελευθ.

    Σε 5 μεταγραφές προχώρησε μέχρι τώρα η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης και πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές οι οποίο αποκτήθηκαν είναι οι εξής: Κωνσταντινίδης (ΠΑΟ Κοσμίου), Σάσσος (Κ20 Ατρομήτου Αθηνών), Γιαλαμής (Ζάκυνθος), Φιλιππίδης (Εθνικός Σιδηροκάστρου), Τσαπέγια (Α.Ε. Πιερέων). Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας να σημειώσουμε είναι η απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού ο οποίος θα δώσει λύση στο σκοράρισμα της ομάδας.

    Comments are closed.